додому Блоги Про "Нову "Пакість"

Про "Нову "Пакість"

0

Мені б дуже хотілось, щоб Бондаренко присів на стілець і розповів вам, що відбувається з управлінською компанією "Нова Пакість", яка вивозить негабаритне сміття та не відпускає новостворені ОСББ, судиться з ними. Це компанія, яка не дає можливості жителям міста визначати самостійно, що вони хочуть змінити управлінську компанію на іншу, яка буде надавати більш якісні послуги та знижений тариф у два рази.

Що стосується вивезення негабаритного сміття. Мене питають люди: ви ж скасували тариф? Так, ми його скасували. Хочу вам нагадати, що за ухвалою судді Гайдаш, рішення сесії, яким був скасований тариф, призупинено до розгляду по суті. Але пройшло два місяці. На сесії Черкаської міської ради я поставив питання, чи подавала міська рада апеляцію на цю ухвалу. Відповідь отримав – ні.

Я зробив один висновок, що Бондаренко й надалі лобіює інтереси "Нової Пакості" пана Бортника.

Ми підготували для вас буклет "Як поміняти управителя в будинку". Всі, хто не задоволений роботою пана Бортника та "Нової Пакості", мають на це право. Це дорожня карта, ми її розкидали по поштових скриньках у Черкасах. Та дехто їх не отримав, тому що мене сьогодні проінформували, як деякі люди ходили по під’їздах і витягували ці повідомлення. Це цікаво тільки управлінській компанії "Нова Якість". Ви можете отримали ці буклети на тарифному майдані, який знаходиться біля міськвиконкому. Там ви зможете прийти і ознайомитись, яким чином можна позбутися "Нової якості" і пана Бортника. Я прошу вас консолідуватися і це зробити.

2020 рік – це рік виборчої компанії до місцевих рад і мера міста. Бондаренко піде на поступки, коли до нього приходитимуть люди, тому що йому дуже хочеться залишитись міським головою. Але ми вже всі розуміємо, що він міським головою не буде.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version