БлогиПро незаконний МАФ на території медичного закладу

Про незаконний МАФ на території медичного закладу

-

- Advertisment -

Втретє на сесії ЧМР озвучив депутатський запит стосовно незаконного МАФу, який зухвало встановили на території медичного закладу КНП "Другий Черкаський міський центр ПМСД", що по вул. Чорновола, 1.

Коротко нагадаю хронологію подій.

На початку травня, під час святкових пасхальних вихідних, по вул. Чорновола біля поліклініки №2 почали зводити тимчасову споруду. У той же день там побував міський голова Бондаренко А.В, який заявив, що ТС є незаконною.

16 травня я особисто виступив з трибуни міської ради з вимогою управлінню інспектування демонтувати незаконний кіоск. На той час він перебував у стадії будівництва. Мій запит підтримали депутати міської ради.

24 травня надійшов лист від пана директора муніципальної інспекції, що даний кіоск дійсно незаконний, власника попереджено, а управління передало матеріали на розгляд Робочої групи з впорядкування території м. Черкаси, лист для підготовки демонтажу.

Минуло майже три місяці з того часу, а цей незаконний кіоск досить успішно працює і продає там алкоголь, в тому числі горілку і коньяк. Хочу ще раз підкреслити, що даний кіоск незаконно встановили на земельній ділянці, яка закріплена медичною установою, за КНП "Другий Черкаський міський центр ПМСД". Тобто алкоголь продають на території медичного закладу, що суворо заборонено законом!

Вважаю, що це саботаж і повне затягування процесів демонтажу незаконних конструкцій по місту взагалі. На наступній сесії по цій ситуації будемо заслуховувати заступника міського голови Ігоря Волошина, на якому "зависла" ця ситуація. Справу будемо доводити до кінця!

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Тарас Коломієць
Тарас Коломієць
депутат Черкаської міськради від Партії вільних демократів
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x