БлогиПро неповагу до роботи екстрених служб

Про неповагу до роботи екстрених служб

-

- Advertisment -

Останнім часом більшість постів у нас про неправильне паркування, ямки на дорогах, маршрутки по 7грн. та інші нісенітниці.

Так, це дрібниці в порівнянні з тим, чого ми зазвичай не помічаємо. Ми звикли все критикувати, вказувати кожному на його помилки і притому самі нічого не робимо! Мова йде про спецслужби. Поліція, рятувальники, швидка допомога.

Ви сидите в офісах, на диванах і вказуєте, як вони мають працювати. Ви суспільство, яке кожну людину, яка йде працювати в екстрені служби, рано чи пізно доводите до того стану, що вони просто звільняються. А решта буде просто озлоблена на весь світ, бо бачить ту несправедливість і відношення до себе. І ви скажете: "А дрібниці, прийдуть нові на їх місце".

Але вони не приходять. А хто приходить, той швидко йде, бо бачить все вище сказане на власні очі і відчуває на власній шкурі. В нас стріляють, ми горимо у вогні і гинемо від рук тих, кому приїхали допомогти. Кожного дня небезпека, хамство і нерозуміння.

Скажете це не робота, а покликання. До біса таке покликання, коли тебе не розуміють ті, заради кого ти працюєш, віддаючи себе. Коли зупиняється громадський транспорт через страйк, всі одразу кричать, рухаються і приймаються дії, підвищується тариф, коли страйкують працівники заводів, то це всього лиш фінансові збитки. А що буде, коли на роботу не вийдуть працівники екстрених служб? Саме так: буде смерть, злочини, пожежі, аварії і т д. Але на допомогу ніхто не прийде.

Скажете боїмось, тому не страйкуємо?! Ні! Ми вже нічого не боїмося. Ні звільнень, ні доган, нічого. А йдемо на роботу заради вас, щоб ви жили.

Прошу почути нас заради себе. Якщо нічого не зміниться, як зі сторони влади, так і зі сторони простих людей, то скоро, дуже скоро, ви не почуєте на вулиця міста сирен. Швидкої допомоги так точно, і це не погрози, це гірка реальність.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікторія Ткаченко
Вікторія Ткаченко
Фельдшер у КУ "ОЦЕМД" та МК "ЧОР"
- Advertisement -

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

На Черкащині горів автомобіль

Вчора, 18 квітня, поблизу села Кобринова Гребля на Звенигородщині виникла пожежа автомобіля "Нива". Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x