БлогиПро наболіле, або які у Черкасах дбайливі "батьківщинці"

Про наболіле, або які у Черкасах дбайливі "батьківщинці"

-

- Advertisment -

Так сталось, що на сесії обласних рад покладено важливі обов’язки, як то обговорення та вирішення нагальних та не дуже проблем області. Сьогодні проходить чергова сесія Черкаської обласної ради, на порядку денному важливі для Черкащини питання: внесення змін до бюджету, управління майном обласної комунальної власності тощо. Важливо, чи не так? Але постривайте… Де ж депутати від "Батьківщини"? Фракція політичної партії "Батьківщина" у сесійній залі відсутня у повному складі!

"Господи, та це ж масове викрадення", – скажете ви. "Телефонуйте мерщій до поліції!"

Було б чудово, але ні. Насправді все дуже просто – "батьківщинівці" подалися до Сміли, на зустріч зі своєю "воною". Ну як же це так, не засвідчити свою безмежну повагу та не вислужитися перед гоноровою Юлею? Які там нагальні проблеми області, про що ви кажете. Головне – попіаритися біля лідерки та прислужитися.

Мені здається, що поведінка черкаських "батьківщинівців" – це ні що інше як наслідування поведінки Тимошенко, для якої популістичний піар – понад усе. Цієї осені "газова принцеса" надзвичайно активно намагається наростити собі електоральну підтримку, використовуючи уже звичну та, на жаль, все ще ефективну тактику безперервного популізму.

Головними кониками нинішньої кампанії Юлії Володимирівни є "злодійські комунальні тарифи" та збереження "мораторію на продаж землі". Пані Тимошенко щодня говорить про ці питання настільки емоційно, що стає складно повірити в її нещирість. Але, як показує практика, її обіцянки найчастіше протирічать тому, що вона говорила ще кілька років тому. Всі обіцянки "королеви популізму" – не рішення складних проблем а шлях до них. Вони передбачають не життя а виживання населення.

Зустріч у Смілі закінчилася, численні проблеми Черкаської області залишилися. Вона їде на чергову зустріч. Показовий виступ завершено. Завіса. Оплески.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Микола Тесленко
Микола Тесленко
черкащанин
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x