БлогиПро міський бюджет і сесію – 2

Про міський бюджет і сесію – 2

-

- Advertisment -

При обговорення проекту бюджету на бюджетній комісії представники чотирьох політичних сил – Партії вільних демократів, Громадянська позиція, Радикальна партія, Блок Петра Порошенка – виявили досить цікаві речі.

Як з’ясувалося, потреба в додатковій оплаті праці медичним працівникам черкаської галузі охорони здоров’я складає 61 млн. грн. Ми, як нормальні адекватні депутати, почали шукати додаткові кошти, щоб зуміти в 2019 році виплатити медикам додатково по 1200 грн в місяць до їхніх куцих зарплат.

Наші пропозиції. До тих, що вже написав Олександр Згіблов.

Зняти з дотації КП "Черкаситеплокомуненерго" 16, 1 млн. грн.

Що це за кошти? Це кошти міського бюджету на покриття утримання ІТП в 103 будинках. Ці кошти мали б сплачуватися комунальним підприємством. Як це, до речі, було протягом останніх 6 років. Тобто попередній керівник комунального підприємства Микола Кушнір знаходив можливості виплачувати кошти з підприємства, а нинішній керівник – Павло Карась – такої можливості не знайшов. Тому вирішив попросити грошей у громади Черкас. Виходить, що все місто (навіть та частина, яку обслуговує Черкаська ТЕЦ, і жителі приватних будинків) мають у вигляді своїх податків заплатити за "невміння і незнання" нинішнього директора "Теплокомуненерго"? А може, нам не потрібен такий керівник, який не може управляти?

Ці кошти спрямувати на збільшення заробітної плати 4 тисячам медиків м. Черкас. У місяць виходитиме додатково по 1000-1200 грн.

Аналіз бюджету від Бондаренка продовжується. Далі буде…

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Олександр Радуцький
Олександр Радуцький
депутат Черкаської міськради
- Advertisement -

У Черкасах фіксували підвищену концентрацію шкідливих речовин упродовж тижня

Протягом минулого тижня в місті Черкаси спостерігалася перевищена концентрація формальдегіду, аміаку та оксиду азоту, що перевищувало гранично допустимі норми....

У центрі Черкас водій маршрутки зухвало порушив ПДР (ВІДЕО)

Патрульні притягнули до відповідальності водія громадського транспорту за порушення ПДР. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської області. Нещодавно в...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x