БлогиПро медичне страхування

Про медичне страхування

-

- Advertisment -

"Група Венето" – одні з перших працівників нашої корпорації випробовують на собі добровільне медичне страхування

"Група Венето" уклала договір із СК "Княжа" на корпоративне медичне страхування працівників. 50% суми страховки покрив особистоМихайло Бродський.

Якби не він, то наші б працівники ще довго користувалися послугами совдепівської медицини, стояли б в чергах, відпрошувалися б з роботи, "ходили в аптеки", які вкажуть лікарі тощо.

Що таке медичне страхування?

Я вважаю, що це крок вперед. Крок вперед у розвитку саме медичних послуг і якості надання цих послуг. Наведу кілька прикладів.

Один із наших працівників почувався погано. Він зателефонував на гарячу лінію страхової, назвав номер договору і прізвище, пояснив, що хотів би потрапити до лікаря на прийом. Йому запропонували два варіанти: приватна клініка увечері чи комунальна, але зараз. Він обрав комунальний заклад. Пішов у найближчу поліклініку, йому виписали ліки. Працівник зателефонував у страхову, назвав ліки, які виписав медик, і вже за певний час отримав необхідний пакет в одній із аптек міста. Причому не витративши жодної копійки. За все заплатила страхова компанія.

Ще один приклад.

Один із працівників вирішив полікувати зуби. Звернувся до страхової, йому сказали, в якій стоматологічній клініці він може отримати цю послугу (кілька на вибір). Послуга була отримана якісно, страхова компенсувала витрати.

Така собі маленька Європа на окремому підприємстві у Черкасах.

Про медичне страхування в межах міста

Як керівник підприємства, який на власному досвіді переконався, що медичне страхування – це крок вперед, мушу сказати, що подібне треба запроваджувати в усіх Черкасах. Перший етап – бюджетна сфера. 15 тисяч вчителів і вихователів дитячих садків, спортсменів, чиновників, працівники комунальних підприємств мають отримати якісні медичні послуги. Фінансувати мають за рахунок бюджету, комунальних підприємств, частково коштів самих людей.

Таким чином медик, який надаватиме послугу, надаватиме її якісно. Від його компетентності, уважності залежить чи звернуться до нього повторно. Мова не йде про сімейну медицину. Там інший підхід.

Що отримає місто?

Перше, це якісне медичне обслуговування. Медичні заклади конкуруватимуть за пацієнта. Не буде любимчиків, як є зараз, коли на Третю міську лікарню виділяються десятки мільйонів, а інші лікарні вимушені брати участь в "Громадському бюджеті" чи писати петиції, щоб викроїти пару мільйонів гривень.

Друге, це контроль з боку страхової компанії. Лікарі не відвертатимуться, не хамитимуть і не призначатимуть "аби що" заради потрібної аптеки. Нарешті можна буде розівати коло поруки "лікар-аптека".

Третє, це здоров я жителів Черкас.

На другому етапі можна страхувати дітей студентів, пенсіонерів. Форми страхування можуть бути різні: 100% покриття з бюджету чи його частка.

Треба готувати бюджетну програму, щоб вона запрацювала вже наступного року. На головному фото моє особисте страхування.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Олександр Згіблов
Олександр Згіблов
депутат Черкаської міської ради, керівник підприємства "ТЕМП"
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x