БлогиПро маніпуляції мера і його більшості

Про маніпуляції мера і його більшості

-

- Advertisment -

Вчора відбулась сесія ЧМР!

Висновки по самій сесії наступні:

1. Мер та більшість поки що не готові виконувати свої обіцянки щодо виділення коштів на підтримку програми ОСББ;

2. Мер та деякі депутати, з якими я вчора дискутував на тему, де взяти гроші, говорять мені про те, що потрібно дороги ремонтувати, утеплювати дитячі садочки підтримувати КП "Черкасиводоканал", який начебто на межі банкрутства та ще багато чого робити, а ми тут прийшли зі своїми ОСББ.

На це я можу відповісти наступне: А чому Ви ще на початку року не передбачили увесь необхідний об'єм грошей на ОСББ який Ви обіцяли? Ми Вам про це говоримо вже 3 роки! Чому зараз Ви спекулюєте іншими (соціальними) об'єктами і ставите питання або ми робимо ось ці важливі роботи або ми даємо гроші на підтримку ОСББ. Ця маніпуляція свідчить про те, що Ви з самого початку не планували виділяти більше коштів на співфінансування багатоквартирних будинків, що Ви не розумієте на скільки це важливо для міста, що ОСББ для Вас не важливі! Адже, виділяючи кошти на програму співфінансування, жоден депутат не зможе покласти собі в карман відкат, який платять підрядники з будівництва доріг, утеплень садочків, мощення плитки та багато чого іншого. Жоден депутат не зможе сказати, що він особисто допоміг якомусь будинку зробити якісь роботи на халяву (як це було раніше).

Саме тому таке "марнування коштів" для мера та більшості депутатів ЧМР не прийнятне!

Саме про це я вчора і розповідав людям, які хочуть створювати ОСББ в ПЗР, розповідав їм про те, що зараз вони мають розраховувати виключно на себе та свої кошти (+державні програми). Що не потрібно обирати в депутати людей, які співпрацюють з ОСББ і підміняють банальною маніпуляцією! (рекомендую усім іншим головам ОСББ також проводити роз'яснювальну роботу серед своїх мешканців)

П.С. Пропоную міській владі розпочати справжній діалог з ОСББ (а не його імітацію) та вирішити питання зі співфінансуванням. Якщо хочете, ми поділимось з Вами досвідом як жити на "кревні" і правильно планувати бюджет, як не красти… тоді вистачить і на школи, і на дороги, і на ОСББ!

З наступного тижня плануємо приходити на виконкоми та депутатські комісії та конкретно розмовляти по кожному пункту витратної частини черкаського бюджету! Гроші мають бути знайдені!

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Володимир Друмашко
Володимир Друмашко
активіст "Демократичного Альянсу"
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x