БлогиПро крутість "Черкаських Мавп"

Про крутість "Черкаських Мавп"

-

- Advertisment -

А ДАВАЙТЕ ПРО ХОРОШЕ. Наші "Черкаські Мавпи" – в груповому турнірі Кубку ФІБА! На мінуточку! Рібята, та це ж круто йопте!

Але у нашому наскрізно заполітизованому місті це не може визвать резонанс, сопоставімий, наприклад, із інтелектуальним прокурорським діскурсом чи потугами нашкребти кворум на сесії.

Так шо: а) давайте трохи порадіємо, бо, настільки я знаю, Черкаси не особливо балувані міжнародними змаганнями; б) у групі на нас чекають три суперники. Хто вони?

Данський "БАККЕН" два останні сезони вигравав національний чемпіонат (загалом в команди 15 титулів).

Позаминулого сезону команда безуспішно виступала в Лізі чемпіонів, посівши останню сходинку в своїй групі. У турнірі попрощє, у Кубку ФІБА, минулого сезону датчани пройшли два групові турніри і лише в півфіналі вилетіли від італійського "Авеліно" з Кирилом Фесенком в складі.

Традиційно для європейського клубного баскетболу "Баккен" серйозно перезавантажився у міжсезоння. Три легіонери, які "рішали" в минулому сезоні пішли з команди. Їм на зміну приїхали нові "америкоси", лишилися Діуф і Йокіч – ці рібята і вирішуватимуть гру команди в цьому сезоні.

Перша гра з Мавпами – 24 жовтня в Черкасах.

***
ПРІШТІНА – діючий чемпіон Косово. Торік команда виграла четвертий поспіль чемпіонський титул.

У єврокубках не все там безхмарно. Два останні сезони "Пріштіна" не змогла вийти із групи Кубку ФІБА. Правда, там же двічі обіграла южненський "Хімік", який хто тільки тоді не обігрував.

Лідери-косовари в команді лишилися, зокрема, Дардан Беріша. На місця легіонерів – прийшли інші. При цьому, настільки я зрозумів, доволі солідного рівня: збірник Бельгії, потужний молодий амерікос, якісні гравці в задню лінію. Здається, команда серйозно підсилилась.

Перша гра з "Мавпами" вже у вівторок, 16 жовтня в Косово.

***
Румунський "СТЯУА" два останні сезони програє у фіналі місцевого чемпіонату. Востаннє національну лігу команда вигравала ще у 1991-му році.

У єврокубках досягненнями румуни теж не можу похвалитися. Позаминулого сезону, наприклад, посіли останнє місце у своїй групі з однією перемогою.

У міжсезоння команду покинули лідери – Жековіч, Тейлор і Рункаускас. На зміну їм прийшли легіонери з чемпіонатів Словенії, Венесуели та другої Бундесліги. Лишився у команді Юрій Фрасенюк (правда, в заявці його щось не бачу). Свого часу за "Стяуа" також грав Денис Яковлєв, добре знайомий черкаським вболівальникам.

Словом, суперник цілком по зубам. Перша гра з "Мавпами" – 31 жовтня в Черкасах. Її треба вигравати.

фото – із сайту "Мавп"

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
- Advertisement -

ПАТ «Черкасиобленерго»: енергетики розпочали ремонтний період обладнання відкритих розподільних пристроїв

Пресслужба ПАТ «Черкасиобленерго» повідомляє про технічне обслуговування та ремонти енергообладнання протягом року з метою якісного та безаварійного розподілу електричної енергії...

У Черкасах кухарям дитячих садочків збільшать зарплату

Сьогодні депутати Черкаської міської ради ухвалили рішення про надбавку до заробітної плати для кухарів дошкільних закладів. Про це повідомляє...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x