додому Блоги Про інвестиції в спорт

Про інвестиції в спорт

0

Побував на ФОКе на Ярославській. Відвідав ДЮСШ "Дніпро-80", поспілкувався із директором Олександром Бойком.

"Дніпро-80" розташоване в Південно-західному районі по вулиці Ярославській. Діти тут займаються переважно футболом.

За мерства Сергія Одарича тут зробили футбольне поле, провели освітлення. За полем облаштували майданчик для стрільби з луку, де проводяться тепер Чемпіонати України.

Поспілкувалися з тренерами. Розповів про рішення міської ради щодо збільшення окладів тренерам спортивних шкіл. Пояснив, що ще треба знайти 3 млн. грн.

Є одна цікава ідея з розбудови ФОКа.

Футбольний зал розташований таким чином, що немає можливості батькам чи глядачам спостерігати за тренувальним процесом чи навіть змаганнями. Вони всі жмуться під стіною… Треба зробити на другому поверсі трибуни. Подібний проект ми хочемо зробити в школі № 34 під час реконструкції спортивної зали. ЗателефонувавОлегу Петренку, депутату Верховної Ради від Черкас. Запропоновував передбачити в державному бюджеті кошти на переоснащення зали ФОКа. Зі свого боку, як лідер фракції Партії вільних демократів, пропонуватиму передбачити спів фінансування в міському бюджеті.

Балкон для батьків і глядачів буде розрахований на 100-150 місць. Треба зараз інвестувати в спорт, щоб потім не довелося вкладати в медицину. Сподіваюсь на підтримку департаменту освіти та міської влади.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version