БлогиПро грабіж та Ботнарів

Про грабіж та Ботнарів

-

- Advertisment -

Нагадаю про події тижневої давності, коли 9 серпня громадським активістом Сергієм Кузляєвим було викликано поліцію до комунальних гаражів Черкаської міської ради за підозрою в перебуванні в них автомобіля, який знаходиться у розшуку. Доречі ключі від цих гаражів в міськраді "шукали" понад дві години. Мабуть не дуже хотіли показувати депутатам та активістам, що зберігається в комунальному приміщенні.

Це не дивно, тому що під час огляду одного з гаражів, який знаходиться в підпорядкуванні Департаменту організаційного забезпечення, куратором якого довгий термін був Юрій Ботнар, було виявлено невідомий міні-вен "Chrysler" за номерними знаками польської реєстрації. Про те, як вона там опинилася ніхто з представників господарського відділу не зміг надати пояснень. Також в гаражі були складені пластикові навісні елементи від автомобілю марки "BMW" та шини на 19 радіус колес. Такі елементи найчастіше використовуються в моделі серії Х5. З відкритих джерел відомо, що автомобілі марок "Chrysler" та "BMW" не перебувають на балансі Черкаської міської ради.

Але більше всього приголомшив той факт, що також там було знайдено ящики з-під вибухівки з маркуванням "РДГ", походження яких представники господарського відділу також не змогли пояснити. Хотілося б зауважити, що ці гаражі знаходяться в самісінькому центрі Черкас, біля них знаходиться дитячий садок, школа, художній музей і така знахідка викликає певні побоювання за життя та здоров'я дітей. Мене, як батька двох дітей, вкрай стурбував цей факт! Адже невідомо, чи справа обмежилася лише ящиками і чи не містили вони в свій час там, власне, і саму вибухівку. Ящики оглянув вибуховий експерт і, на щастя, виявив там лише агітаційні газети політичної партії "Свобода".

Саме цікаве, що під час огляду гаражу там з'явилася невідома особа, яка вела себе вкрай зухвало і заважала здійснювати відео-фіксацію огляду журналістом, ображала присутніх нецензурною лайкою і кидалася з кулаками на присутніх. В мій бік також надходили погрози від цієї особи. Коли вона представилася, то виявилося, що це працівник Департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР, директор "Бази вчителів" – Андрій Ботнар, батько Юрія Ботнара. Належність до освіти цієї особи вкрай здивували, навіть не по факту поведінки, а по факту, коли він взагалі став належати до даного Департаменту. Але це тема для іншого розслідування.

За тиждень, що минув від дня цієї події, Департамент освіти та гуманітарної політики ЧМР ніяк не відреагував на те, що його працівник в свій робочий час знаходиться не на робочому місці та веде себе невідповідно. Щоб пришвидшити їх реакцію, як свідок подій та громадянин, який стурбований наведеними фактами, вимушений був направити депутатське звернення стосовно цих подій. Переконаний, що в такій ситуації даній особі має бути винесена як мінімум одна догана.

Хотілося б все таки почути коментар керівника Департаменту освіти з приводу того, чи це нормальна поведінка в його підлеглих і чи всі працівники так себе ведуть. І чи буде все таки застосовано дисциплінарне стягнення до цієї людини?

Чекаю на відповідь та дії з боку Департамент освіти та гуманітарної політики ЧМР, про що повідомлю небайдужу громадськість Черкас.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Тарас Коломієць
Тарас Коломієць
депутат Черкаської міськради від Партії вільних демократів
- Advertisement -

«HR-вулик» зібрав у Черкасах власників бізнесу, директорів підприємств та фахівців з роботи з персоналом (ВІДЕО)

Нові виклики перед роботодавцями. «HR-вулик» зібрав у Черкасах власників бізнесу, директорів підприємств та фахівців з роботи з персоналом. Повідомляє...

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x