додому Блоги Про гарячу воду і роботу черкаських "господарників"

Про гарячу воду і роботу черкаських "господарників"

0

Як депутат, часто чую від виборців, що місяць тому вимкнули воду, обіцяли увімкнути на початку липня, але її ще досі нема. Сайт мерії і чиновники звітують, щоб без води всього 100 будинків. Хоча по географії скарг відчуваю, що їх далеко не сотня.

Перше. Розумію, що в Черкасах кожного літа проводяться гідравлічні випробування. Але чому про їх перебіг, терміни ліквідації поривів, проблеми не розповідають чиновники мерії. Люди вимушені йти за інформацією в приймальню до депутатів, бо служба 15-05 просто відповідає: "Не знаємо. Копають". Де копають? Що копають? Які проблеми? Які терміни усунення?

Друге. У виконкомі немає жодного заступника з профільною освіту по галузі ЖКГ. Жодного інженера, будівельника. Всі юристи,економісти та педагоги. Де звіти про гідравлічні випробування? Де висвітлення проблемних питань? Де інформування? Всі у відпустках? Призначили директором "Черкаситеплокомунерго" чергового депутата, який має освіту лікаря.

Трете. Давайте перевіримо "чиновників на вшивість"? Пишіть адреси будинків, скільки немає у вас гарячої води і що обіцяли комунальники.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version