додому Блоги Про дозвіл на кредит "Водоканалу"

Про дозвіл на кредит "Водоканалу"

0

Був присутнім на сесії Черкаської міської ради. Хочу висловити свою думку щодо дозволу міської ради КП "Черкасиводоканал" на отримання кредиту в 12 млн дол. США за програмою Світового банку на модернізацію мереж. Довіряю Овчаренку Сергію як керівнику. Так, час непростий. Так, є ризики. Але гроші надзвичайно потрібні, річна ставка менше 1 % на рік, виплата тіла кредиту з 2019 року по 2031 рік, під державні гарантії.

Ми рухаємось в Європу і не хочемо жити, пардон, у гавні. Це вибір, за який ми зараз платимо кров'ю.

Подивіться на комуналку в містах Росії і подивіться хоча б на комуналку сусідньої Угорщини. Різниця в 30 років. Ми з Ольгою Колісник (депутат Черкаської міськради від Блоку Петра Порошенка, – vikka.ua) були у Мішкольці, завдяки технологіям і географії 60 % міста опалюють термальною водою, з нечистот із колектора та сміттєзвалищ отримують газ, місто отримує за кіотські гроші автобуси на CNG (компримірованому природному газу), у містах двічі менших за Черкаси розвивають трамвайний пасажирський транспорт, поля на трасах у вітрогенераторах, центром Відня курсують електромаршрутки –і це не фантастика, а звичайна європейська буденність.

Так, гроші потрібно віддавати. Але краще попітніти і попрацювати, і жити красиво і комфортно, ніж нічого не робити, скиглити, і уподоблятися ватнікам. Краще зробити і, МОЖЕ, пожалкувати, ніж не зробити і пожалкувати.

Я живу тут. У мене ростуть діти. І я сподіваюсь, що Вони житимуть в Україні! І я хочу, щоб Вони жили через 10-20 років в Європі, яка в Україні.

Я КАЖУ: ПРОЩАЙ, НЕМИТАЯ РОСІЯ! ВПЕРЕД ДО ЄВРОПЕЙСЬКОЇ СПІЛЬНОТИ!

P.S. Гамномьоти – в бан!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version