БлогиПро дозвіл на кредит "Водоканалу"

Про дозвіл на кредит "Водоканалу"

-

- Advertisment -

Був присутнім на сесії Черкаської міської ради. Хочу висловити свою думку щодо дозволу міської ради КП "Черкасиводоканал" на отримання кредиту в 12 млн дол. США за програмою Світового банку на модернізацію мереж. Довіряю Овчаренку Сергію як керівнику. Так, час непростий. Так, є ризики. Але гроші надзвичайно потрібні, річна ставка менше 1 % на рік, виплата тіла кредиту з 2019 року по 2031 рік, під державні гарантії.

Ми рухаємось в Європу і не хочемо жити, пардон, у гавні. Це вибір, за який ми зараз платимо кров'ю.

Подивіться на комуналку в містах Росії і подивіться хоча б на комуналку сусідньої Угорщини. Різниця в 30 років. Ми з Ольгою Колісник (депутат Черкаської міськради від Блоку Петра Порошенка, – vikka.ua) були у Мішкольці, завдяки технологіям і географії 60 % міста опалюють термальною водою, з нечистот із колектора та сміттєзвалищ отримують газ, місто отримує за кіотські гроші автобуси на CNG (компримірованому природному газу), у містах двічі менших за Черкаси розвивають трамвайний пасажирський транспорт, поля на трасах у вітрогенераторах, центром Відня курсують електромаршрутки –і це не фантастика, а звичайна європейська буденність.

Так, гроші потрібно віддавати. Але краще попітніти і попрацювати, і жити красиво і комфортно, ніж нічого не робити, скиглити, і уподоблятися ватнікам. Краще зробити і, МОЖЕ, пожалкувати, ніж не зробити і пожалкувати.

Я живу тут. У мене ростуть діти. І я сподіваюсь, що Вони житимуть в Україні! І я хочу, щоб Вони жили через 10-20 років в Європі, яка в Україні.

Я КАЖУ: ПРОЩАЙ, НЕМИТАЯ РОСІЯ! ВПЕРЕД ДО ЄВРОПЕЙСЬКОЇ СПІЛЬНОТИ!

P.S. Гамномьоти – в бан!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Максим Колісник
Максим Колісник
депутат Черкаської обласної ради
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x