БлогиПро дітей і спорт

Про дітей і спорт

-

- Advertisment -

Партія "Батьківщина" позбавила дітей спортивної зали в ЗОШ №34.

Тренкін і Бондаренко і ті інші депутати, які проголосували за зняття коштів з ремонту спортивної зади – ви позбавили дітей спорту. Ви "вбили" наших майбутніх чемпіонів з міні-футболу, хокею, волейболу, баскетболу! Одним словом, одним пострілом. Ви негідники і хапуги! І відповідатиме своїми рейтингами.

Цього року в міському бюджеті дуже мало грошей. До розподілення було всього 100 млн. Хапуги рвуть міський бюджет, як тільки можуть. Все собі! Жодної копійки на соціальні проекти, проекти, які не приносять баришів чи рейтингів!

Спортивний зал ЗОШ №34 унікальний. В одному приміщенні зібрано 4 звичайні шкільні зали. Площа – понад 800 м. кв. Після реконструкції там мали б з’явитися нові глядацькі місця, відремонтовані санвузли, встановлена сучасна вентиляційна система з рекуператором, перекладена вся каналізація, покрівля яка постійно тече, укладена сучасна підлога. Результат – тут змогли б проходити змагання з ігрових видів спорту.

Якщо ми сьогодні не вкладатимемо в спорт, в розвиток дітей, то завтра будуватимемо в’язниці. Але Тренкіну і Бондаренку байдуже! Кошти зняли. І знаєте куди їх направили? На найбільш корупційну складову – на поточний ремонт доріг (зверніть увагу: не капітальний). Це ті витрати, які реально не можна проконтролювати!

Сучасний стан зали на фото.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Олександр Згіблов
Олександр Згіблов
депутат Черкаської міської ради, керівник підприємства "ТЕМП"
- Advertisement -

Квітень 2024: рекордне тепло та несподівані зміни в погоді на Черкащині

Квітень 2024 року став найтеплішим місяцем за останні три десятиріччя, перевищивши кліматичну норму на 3º. Про це повідомляє на...

У Черкасах попрощалися з 29-річним навідником

Черкасці провели в останню путь старшого солдата Артема Гензерського. Воїну було 29 років. Про це повідомляє міський голова Черкас...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x