БлогиПро депутатську мрію

Про депутатську мрію

-

- Advertisment -

У мене є депутатська мрія. І ця мрія почала втілюватися у життя. На березі Дніпра, поряд із пляжем "Живчик" розпочалося будівництво мультифункціональних майданчиків для ігрових видів спорту. Уже зведена бетонна основа і поставлений паркан одного майданчика. Попереду ще багато роботи. Таких майданчиків там буде п’ять! Навесні роботи продовжаться. Проектування та будівництво майданчиків контролюю з колегами з самого початку і до кінця.

У 2015 році депутати із фракції Партія Вільних Демократів виступили із ініціативою збудувати на березі Дніпра спортивні майданчики для ігрових видів спорту: баскетбол, міні-футбол, волейбол, гандбол, а також пляжний футбол і волейбол. Наша команда виходила з двох речей.

Перша. Берегова смуга Черкас має бути віддана під спорт і рекреацію, а не під забудову житловими багатоповерховими будинками.

Друге. Завдяки спортивній інфраструктурі влітку Черкаси може стати базою для збірних України різних вікових категорій з баскетболу, волейболу, міні-футболу. У нас можна буде проводити літні командні збори та безліч турнірів з різних видів спорту. І це було б чудово!

У Черкаси приїздили б спортсмени з усієї країни, федерації, платили б кошти за збори, спортсмени відпочивали в наших готелях, ходили в наші магазини, відвідували наші заклади! Ось вам і спортивний туризм.

Два роки намагалися втілити ідею в життя. Спершу відвели земельну ділянку в постійне користування, а це прибережна смуга та пляжі площею 1,2 Га, для комунального підприємства "Спортивний комплекс "Будівельник". Цільове призначення землі – спортивна інфраструктура! Два роки намагалися закласти кошти в бюджеті міста, але їх або не давала, або знімала "промерська більшість". Бо "Вільні демократи", то опозиція. Їм не положено! Та не нам! Людям, дітям врешті решт! Тим, хто там займатиметься спортом!

Перші позитивні рухи відбулися вже минулого року. Завдяки ініціативі Михайла Бродського, президента Федерації баскетболу України, до Державного бюджету України на 2019 рік за програмою "Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту" було закладено кошти на будівництво цих самих майданчиків по всій Україні.

Для Черкаської області було виділено 5,7 млн. грн. Завдячуючи послідовній позиції Максима Зеленського, начальника Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Черкаської ОДА, для КП "Спортивний комплекс "Будівельник" з державного бюджету було надано субвенцію в сумі 750 тис. грн. на будівництво даного майданчику. З міського бюджету довелося в буквальному сенсі "вибивати" решту коштів. Міська рада перед новим роком виділила 445 тис. грн. На 2020 рік потрібно ще 305 тис. грн., щоб завершити роботи. Я вдячний своїм колегам депутатам, які врешті підтримали цю ініціативу.

Окрема подяка моїм досвідченим колегам: Світлані Бондар, директору КП "Спортивний комплекс "Будівельник", та Олександру Згіблову, депутату міської ради та директору ТОВ "Група ВЕНЕТО".

І на цьому "Вільні демократи" не зупиняться. На будівництво спортивної інфраструктури будемо залучати кошти як міського, так і з державного бюджету. До речі, вже деякі місцеві підприємці, побачивши перші результати будівництва, виявили бажання допомогти нам, залучивши свої кошти в будівництво спортивної інфраструктури. Треба поступово розбудовувати берегову смугу Черкас! Спорт – це те, що потрібно нам та нашим дітям!

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Тарас Коломієць
Тарас Коломієць
депутат Черкаської міськради від Партії вільних демократів
- Advertisement -

Підприємець на Черкащині отримав підозру за поширення російської пропаганди

Служба безпеки України викрила прихильника російського режиму, який активно поширював пропагандистські матеріали в соціальних мережах та виправдовував збройну агресію...

Пожежа в Черкасах: рятувальники евакуювали двох людей

9 травня на вулиці Смілянській, виникла пожежа на 5-му поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x