додому Блоги Про чорний піар та журналістську гідність

Про чорний піар та журналістську гідність

0

Шановні редактори ЗМІ, журналісти!

На старті президентська виборча кампанія, і вже зараз політики ведуть активну боротьбу із опонентами, поширюючи через видання неправдиву інформацію. Так, днями у кількох районних газетах Черкаської області (Чорнобай, Сміла, Монастирище) були надруковані матеріали з "чорним піаром" проти лідера "Громадянської позиції" Анатолія Гриценка.

У своїх виданнях ви висвітлюєте та шукаєте рішення проблем, які турбують українців, черкащан. Але разом з тим поряд розміщуєте інформацію на замовлення людей, які самі ж і створили ці проблеми.

Журналістика – це четверта влада, яка має великий вплив на формування громадської думки. І ви це прекрасно розумієте. Закликаю Вас з повагою ставитися до своїх читачів та не розміщувати відверту брехню на сторінках ваших видань. Можливо, для когось гроші не пахнуть. Але ви маєте нести і усвідомлювати відповідальність за те, що публікуєте. Не чекайте, що в країні щось зміниться, якщо не хочете починати із себе. Підігруючи інформативно, ви допомагаєте прийти до влади недобросовісним політикам.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version