БлогиПро Черкаси і мера

Про Черкаси і мера

-

- Advertisment -

Перенесення засідання сесії міської ради з 9 серпня на 23 серпня – це спроба мера Бондаренка втекти від відповідальності. За принципом: чим гірше, тим краще. Щоб потім традиційно звинуватити опозицію, депутатський корпус, Радуцького та інших у зривах бюджетного процесу.

Ні для кого не секрет, що на 9 серпня планувалося "позорне вигнання" із сесійної зали 5 відкликаних депутатів-зрадників і заведення нових чесних і порядних людей. Ні для кого не секрет, що нові 5 депутатів руйнують мерську більшість. Адже купувати посадами і платити по 35 тис в місяць зарплати (бюджетних коштів) вже нема кого…. Тому "залізний Толя" здувся. І став простим страхопудом.

Черкаси втрачають мільйони

Те, що близько 3 тисяч черкаських першачків підуть з 1 вересня у необладнані класи – "боягуза Толю" не цікавить. Те, що близько 20 ОСББ залишаться без утеплення, ремонтів ліфтів, покрівель – "Залізяку" не хвилює. Те, що ЗОШ № 6 та ЗОШ № 9 не матимуть ремонтів – Бондаренку теж байдуже. Те, що не проголосована субвенція на 5 млн на обладнання спортивного залу для занять гімнастикою – Толіку на це плювати.

Бондаренко переніс сесію на 23 серпня в порушення усіх вимог і регламентів. Міська рада через боягузтво мера не збирається уже 1,5 місяці. Нагальні для жителів Черкас питання не розглядаються.

Цікавий суд

Відкрию завісу деяких речей, які непомітні звичайному жителю Черкас.

6 серпня (у понеділок) проходив цікавий судовий процес за позовом трьох депутатів-відкликантів. Бондаренко на це засідання суду робив великі ставки. За його прогнозом там мали винести забезпечення позову і заборонити ТВК оголошувати на сесії нових депутатів. Але не сталося. Суддя переніс засідання на… 21 серпня. Тільки про це стало відомо, як відразу Бондаренко переносить засідання сесії на 23 серпня, розповідаючи, що… не було явки депутатів. Хоча за нашими підрахунками на сесію 9 серпня мали прийти 21 депутат. Мер був вирішальним. 22-им!

У Бондаренка залишився один шлях – "по-бєспределу" розпустити міську ТВК через рішення ЦВК. Законних підстав нема. Але є "баблішко" від Мушієка-Олійника…. Перемовники вже помчали в Київ.

Боротьба за рекламу… для Юлі

Гнилі "наїзди" Бондаренка на опонентів свідчать про те, що він втрачає контроль. Буквально вчора на сайті міської ради з’явилося звернення мера-батьківщинівця до Президента-бепепешніка, мовляв у Черкасах є такий собі Кудактін (лідер місцевої БПП), який має борди і не платить. Хоча питання там в судах.

Чомусь мер Бондаренко промовчав, що за останній рік понадавав дозволи на розміщення рекламних конструкцій своїм однопартійцям. І ці конструкції не вписуються в Схему розміщення реклами в Черкасах. Але меру-батьківщинівцю всеодно. Бо це ж його однопартієць.

Бондаренку перед виборами потрібні борди. От він і затіяв війну з Кудактіним та іншими операторами рекламного ринку.

Все більше схиляюсь до думки, що Бондаренко далеко не залізний, а вже давно покритий іржею корупції. А за ширмою удаваного спецназівця ховається банальний боягуз. Нижче список депутатів, які підтвердили явку на сесію 9 серпня.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Олександр Згіблов
Олександр Згіблов
депутат Черкаської міської ради, керівник підприємства "ТЕМП"
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x