БлогиПро бюджет, ПСЕР, черкаського мера, більшість та опозицію

Про бюджет, ПСЕР, черкаського мера, більшість та опозицію

-

- Advertisment -

Так звана депутатська "більшість" під керівництвом "Батьківщини" і самого мера Бондаренка, показово позбавили жителів Південно-Західного району та ряду інших районів надії на мінімальні поліпшення в 2018р. Мої пропозиції до "Програми Соціально-економічного розвитку на 2018 р.", та пропозиції колег-депутатів опозиційних до групи прихильників мера були показово розтоптано "більшістю".

Ось як політично мер та його соратники борються з опозиційними депутатами, а по факту з жителями виборчих округів: ямами на округах опозиціонерів, відсутністю зупинок, темнотою в провулках, відсутністю спортивних майданчиків та ін., а по факту з жителями виборчих округів, які очолюють опозиціонери. Це вам стратегія від мера! Вона полягає в тому, що жителі цих округів мають зробити своїм депутатам "темну", бо в кінці 2018р. року депутатам не буде чого показати людям.

Таким чином, частину жителів міста було ідентифіковано за принципом чужий-свій, і дискриміновано. При тому, що податки до бюджету міста сплачують однаково, як жителі округів "більшості": Мельника, Тренкіна, що люди на округах "опозиції": Гриценка, Радуцького, Згіблова, Кіти, Михайлюк, Очеретнього чи Соломахи, Коломійця, та ін. Депутатам-опозиціонерам не було залишено шансів вирішити хоча б найбільш проблемні питання округів. Так що ні про яку стратегію розвитку міста від "Батьківшини" та мера Бондаренка ні говорити, ні навіть сподіватись не можна.

Стратегія одна – розібрати гроші бюджету по норкам більшості, відкусити від них добрячу частину у вигляді відкатів, а залишком помазати дороги, які не тримаються й сезон, утеплити одну стіну в садочку, чи вставити 15 вікон із 40 необхідних (без будь-якого економічного ефекту), чи накупити бойлерів на сотні тисяч гривен, а потім, коли прийшло СБУ , всім "чесати ", що підрядник не зрозумів, що це не тільки бойлери?

Я не голосував за ПСЕР та цей бюджет 2018р.!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Володимир Гриценко
Володимир Гриценко
депутат Черкаської міської ради, Партія вільних демократів
- Advertisement -

Учасникам ДФТГ надаватимуть виплати з міського бюджету Черкас (ВІДЕО)

Кожному учаснику формування з міського бюджету цьогоріч виділять матеріальну виплату в розмірі 30 тис. грн. Про це повідомляє власний...

Черкащан попереджають про небезпечні пориви вітру

Завтра, 24 квітня, в місті Черкаси та на території області очікуються небезпечні пориви вітру. Про це повідомляє Черкаський обласний...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x