додому Блоги Про будівництво спортивного майданчика

Про будівництво спортивного майданчика

0

Під час ранкової зарядки я відвідав будівництво майбутнього спортивного майданчику по вул. Героїв Дніпра. Нагадаю, що там будується мультифункціональний тренувальний майданчик для чотирьох ігрових видів спорту (міні-футбол, баскетбол, волейбол, гандбол). Пересвідчився, що все робиться якісно, з дотриманням технологічного процесу.

Хочу відзначити, що в будівництві спортмайданчика беруть участь черкаські хлопці, які в юнацькому віцісерйозно займались спортом. Богдан займався футболом, а Георгій тріатлоном, отримавши звання КМС. Тепер вони укладають якісне гумове покриття, на якому займатимуться діти, юнаки, дорослі спортсмени і звичайно вони самі! Свою роботу хлопці виконують старанно та професійно, щоб покриття протрималось багато років.

Нагадаю, що майданчик будується по співфінансуванню з державного бюджету, згідно державної програми "по розбудові спортивної інфраструктури": 50% з державного бюджету та 50% з місцевого бюджету. Пропозицію, щодо співфінансування з місцевого бюджету на будівництво даного майданчику, надав я, як депутат Черкаської міської ради, представник Партія Вільних Демократів. В Черкасах багато дітей займаються різними видами спорту, але не вистачає сучасної інфраструктури. Тож ми постійно реагуємо на запити спортивної спільноти нашого міста.

Для розвитку баскетболу в Черкасах ми зробили багато. За останні 10 років ми встановили в школах Черкас (за приватні кошти) 64 баскетбольні щити, 37 конструкцій поставили у дворах, за приватні кошти відремонтували зал школи № 18, придбали табло для політехнічного технікуму, будуємо сучасний баскетбольний майданчик на території школи № 18. І це лише вершина айсберга. Утримуємо 4 баскетбольні класи. Боремося за кошти з бюджету на розбудову спортивної інфраструктуру. Ми обіцяли розвивати спорт і баскетбольний рух, ми свої обіцянки виконуємо.

Надалі, на цій території по вул. Героїв Дніпра планується будівництво ще декількох спортивних об’єктів. Таким чином, скоро здійсняться мрії багатьох дітей та прихильників спорту.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version