БлогиПро блискавичну швидкість доставки та "професіоналізм" працівників Укрпошти

Про блискавичну швидкість доставки та "професіоналізм" працівників Укрпошти

-

- Advertisment -

Не так часто стаю клієнтом цієї установи, оскільки більше довіряю приватним кур’єрським службам: там хоч і дорожче, та сервіс на висоті і більше довіри.

Але так сталося, що нам передали посилку родичі із Мінська. Передали ще в середині травня. Минув тиждень, як на Бєлпочті родичам повідомили: посилка вже доставлена до Черкас, у таке-то відділення. Приходимо на пошту, а там працівниця дивиться на тебе,ніби ти їй напакостив чимось і взагалі життя зіпсував. Кричить, що нічого не знає, посилка не надходила. Ще раз уточнюємо в Мінську – там перевіряють і знов наголошують, що посилка точно доставлена за адресою відділення. Другий похід на Укрпошту – і знову тебе ніхто навіть слухати не хоче! Аж тут лунає телефонний дзвінок з претензією, чого не забрали посилку, яка вже ДВА ТИЖНІ лежить у них на відділенні. І працівниця пошти накидається на тебе вже з претензією, що ти, неуважний і безвідповідальний, уже двічі отримував сповіщення про те, що посилка надійшла, але проігнорував і навмисно не забирав її! Хоча ЖОДНОГО повідомлення не надходило. Добре хоч від штрафу за зберігання милували, і на тому спасибі.

П.С. Таке враження, що є професії, де без хамства не буває. Працівники пошти, касири залізничного вокзалу, працівники реєстратури лікарні та військкоматів (може, когось забув, то вибачайте) – будьте ввічливими і терплячими! Робота у вас нелегка і зарплати невисокі, але, незважаючи на професійні труднощі, перш за все треба залишатися людьми.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Сергій Могилко
Сергій Могилко
черкаський журналіст
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x