БлогиПро баскетбольне майбутнє Черкас

Про баскетбольне майбутнє Черкас

-

- Advertisment -

Пройшли емоції, останній літак з легіонером "Черкаських Мавп" відлетів з України. Тепер можна трохи поміркувати про дитячий баскетбол у Черкасах, чемпіонство "Мавп" і розвиток спорту в Черкасах в цілому.

У першу чергу хочу подякувати Михайлу Бродському та Сергію Одаричу, які свого часу дали можливість мені і моїй сім’ї стати членами великої родини "Черкаських Мавп". Тут я знайшла багато друзів і однодумців: Володимира Гриценка, Олександра Нагорного, Галину Єрьоменко, Емілію Швець, Тетяну Нагорну та багато інших.

По-друге, баскетбольний рух у Черкасах зародився завдяки безкорисному меценатству Михайла Бродського і невпинній енергії, організаційним здібностям Сергія Одарича. Я пам’ятаю, з чого все починалося, як створювалася перша дитяча команда, як ми всі раділи першим перемогам. З року в рік збільшувалася наша баскетбольна родина, наша команда професійно зростала, розширювалася мережа дитячих баскетбольних команд.

Нині "Черкаські Мавпи" – це інтегрована структура, створена на базі піраміди, де зверху професійна команда, на яку рівняються юні спортсмени, а внизу 12 маленьких, але амбітних дитячих команд. Зараз у Черкасах 500 дітей займаються баскетболом. Півтисячі дітей, яких відірвали від "впливу вулиці", дали їм надію на розвиток.

Ще раз хочу подякувати фанам команди, дітям з особливими потребами, усім причетним до баскетбольного руху в Черкасах. Перемога буде за нами!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Юлія Погостінська
Юлія Погостінська
генеральний директор ТОВ "Телерадіокомпанія "ВІККА"
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x