додому Блоги Про акцію під обласною прокуратурою

Про акцію під обласною прокуратурою

0

Сьогодні відбулася подія, яка розставила всі крапки над "і". Мер Бондаренко і його команда пікетували прокуратуру. Правоохоронці днями вручили Анатолію Васильовичу підозру за проведення сесії в Каневі, де він між своїми поділив 210 млн. бюджетних коштів. До того ж, сьогодні вручили меру ще одну підозру.

Кілька тез із акції, яка розгорнулася під обласною прокуратурою.

Перша. Бондаренко перетворює чисто юридичний аспект справи в політичний. "Батьківщина" це робила завжди.

Друге. "Батьківщина", "Національний корпус", "Свобода" – це одне і теж саме. Сьогодні вони разом пікетували прокуратуру. Тому, коли скажуть, що вони різні, не вірте. У них один центр прийняття рішень: Бондаренко – Мушієк.

Третє. Мовчить Юлія Тимошенко. На захист Бондаренка говорять депутати, які не входять в ТОП-керівництво "Батьківщини". Це свідчить про одне: ЮВТ втратила інтерес до Бондаренка і до Черкаської області. Вона чудово розуміє, що Бондаренко "збитий льотчик" і "наслідив солідно". Тому вішати на себе шлейф кримінальних справ Бондаренка вона не дуже хоче.

Четверте. Ймовірна (існує така версія), що Юлії Тимошенко напередодні виборів вигідно відректися від свого партійця в Черкасах. По суті "здати" його і отримати при цьому більший результат у Черкасах, ніж той, який вона могла отримати з Бондаренком.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version