БлогиПричини, чому Бондаренко "здав" черкаський спорт

Причини, чому Бондаренко "здав" черкаський спорт

-

- Advertisment -

Вчора Міністерство спорту України ухвалило рішення забрати у Черкас 27 млн. грн., які мали піти на будівництво сучасної спортивної арени у Південно-Західному районі.

Цей проект просувала фракція Партії вільних демократів у міській раді, Федерація баскетболу України та особисто лобіював його в Києві Михайло Бродський. Черкаси як і ще п’ять міст України (Рівне, Тернопіль, Львів, Вінниця, Хмельницький) мали УНІКАЛЬНУ можливість побудувати сучасні Палаци Спорту на 3 тис. місць.

Через бездарну політику міського голови Бондаренка, через його амбіції, жадібність і наплювательське ставлення до спорту у Черкасах і громади нашого міста забрали 27 млн державних коштів і віддали… Рівному.

Черкаси не встигали розпочати будівництво. Ми пасли задніх. У Рівному вже у серпні залили фундамент майбутньої споруди, Хмельницький вже пройшов експертизу проекту і готується до тендеру. Вінниця і Тернопіль цього тижня мали забрати документи від експертизи і оголошувати тендер на будівництво. А в Черкасах навіть не готовий проект. Про що це говорить? Бондаренку начхати на спорт, на розвиток спортивних секцій, на Черкаси – як місто спортивної слави.
Дійові особи, які винні у знищенні спорту в Черкасах – мер Анатолій Бондаренко і директор КП "Черкасиінвестбуд", містер "Х-е", Геннадій Шевченко.

Три причини, чому Бондаренко "здав" черкаський спорт.

Перше. Це політична помста. Помста партії "Батьківщина", мера Бондаренка команді "Вільних демократів". Команді, яка просуває і лобіює будівництво спортивних об’єктів у Черкасах. Спершу команда Бондаренка вкрала у дітей спортивний зал школи № 34, потім припинила фінансування будівництва спортивних майданчиків на березі Дніпра, тепер "профукали" зведення спортивної арени у ПЗР. Бондаренко і Гена Шевченко позбавили Черкаси унікального об’єкту, забрали у дітей і молоді можливість виступати у людських умовах, вкрали у майбутніх чемпіонів надію….

Друге. Бондаренку і його другу Мушієку дуже потрібна земля під будівництво. Пляжів їм мало. Тому і був призначений на посаду директора КП "Черкасиінвестбуд" Геннадій Шевченко. Це комунальне підприємство має у власності 200 га землі колишнього полігону. Геннадій Шевченко і Бондаренко тепер одноособово без рішення міської ради можуть роздавати на полігоні землю. Вони поклали око на земельну ділянку по вулиці Олени Теліги.

Третє. 15 млн грн, які закладали міському бюджеті на співфінансування, тепер будуть подерибанені Бондаренком і його депутатами. За дерибан проголосує і фракція "Самопомочі". Ось побачите.

Черкаси втратили все. Тепер в місто не прийде жоден інвестор.

Який вихід? Фракція "Вільних демократів" переходить в жорстку опозицію. Ми обіцяємо, що збудуємо Палац Спорту. Але вже не з цим міським головою.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Олександр Згіблов
Олександр Згіблов
депутат Черкаської міської ради, керівник підприємства "ТЕМП"
- Advertisement -

Військовий капелан розповів чому Великдень святкують у різні дати (ВІДЕО)

Військовий капелан Володимир Педько розтлумачив, чому щорічно дата Пасхи змінюється. Цьому є дві основні причини, розповідає у програмі “Актуальна...

Учасникам ДФТГ надаватимуть виплати з міського бюджету Черкас (ВІДЕО)

Кожному учаснику формування з міського бюджету цьогоріч виділять матеріальну виплату в розмірі 30 тис. грн. Про це повідомляє власний...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x