БлогиПрибульці на Черкащині

Прибульці на Черкащині

-

- Advertisment -

Ви, звісно, чули, що інколи до нас залітають інопланетяни. Зависнуть на хвилинку-другу десь над Дніпром чи Холодним Яром, налякають земляків і зникнуть у своїх галактичних справах. Зрідка, правда, пропонують обраним "покататися". Але у черкащан завжди повно клопоту, тож чемно відмовляють – давайте, мовляв, іншим разом. Коли жуків покропимо, кабанчика закаплунимо, веранду добудуємо…

Трапляються такі відвідини давно, з 1963 року (через кілька десятиліть військові підтвердили, що через два роки після Гагаріна до нас з візитом-відповіддю хтось прилітав). Усього ж відтоді над Черкащиною гуманоїди кружляли до півтораста разів, а найчастіше після Чорнобиля. Справа серйозна, тож у супроводі лише серйозних коментарів.

1992 рік, лютий. У Рацевому і Тіньках на Чигиринщині місцеві рибалки й приїжджі мисливці у двох різних компаніях бачили над Дніпром сяючий дисковидний об’єкт. Ох і таланить рибалкам і мисливцям! Вони часто бачать дивні речі…

1992, квітень. Черкащанка Наталія не лише бачила НЛО, але й "увійшла в контакт" із прибульцями. Що тут скажеш – пощастило жінці.

1993, квітень. Про приліт зоряного десанту повідомив курсант пожежного училища. Казали, хлопця на кілька діб відправили додому, а брати назад не хотіли.

2004, вересень. НЛО у вигляді підкови зафіксували біля Умані, об’єкт рухався над автобаном Київ-Одеса. Мабуть, віщував наближення "золотопідковних" часів.

2006, лютий. Близько 50 жителів Межиріча, Гамарні і Конончі упродовж двох годин спостерігали у небі великий перевернутий конус, який світив на землю десятком потужних прожекторів. Дивно, що за такий проміжок часу ніхто не спромігся зателефонувати місцевим ДСНСникам або в область. Напевне, гіпноз.

2007, листопад. Спостерігається кількадобове сяйво у небі над Південно-Західним районом Черкас. Після цілої низки умовно-наукових припущень до редакції однієї з газет подзвонили з Геронимівського тепличного комбінату й попросили не макітрити людям голови. Мовляв, зволожене небо віддзеркалює яскраву підсвітку теплиць, тож не НЛО, а "чистої води оптика".

2009, квітень. Переліт чотирьох дивних об’єктів зафіксував оператор, який знімав весілля. Та як відомо, на весіллі всяке трапляється. Буває, що й п’яний співає.

2009, серпень. Над Черкасами зафіксовані яскраві білі та жовті вогники. Що то було? Мабуть, НЛО. Або китайські ліхтарики.

2010, травень. Гуляючи біля аеропорту, одному черкащанину пощастило сфотографувати "тарілку" прямо над летовищем. Зрештою, хоч щось має там літати.

2016, квітень-травень. Кілька вечорів і ночей поспіль над Глибочком, Колодистим й сусідніми селами Тальнівщини деякі місцеві жителі бачили НЛО сигароподібної форми. Капсула гасала небом між територією колишньої військової частини, м’ясокостного заводу і Заруднім лісом. Народ перебував у шоці від гробків і травневих аж до Перемоги…

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Борис Юхно
Борис Юхно
черкаський журналіст, краєзнавець
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x