БлогиПравосвідомість має бути у кожного в голові

Правосвідомість має бути у кожного в голові

-

- Advertisment -

Коли йду вулицею (по гражданці) і бачу пішохода, який переходить на червоний сигнал світлофора, у невстановленому місці, роблю зауваження, і часто люди дослухаються, навіть соромляться свого вчинку. Буває, що і посилають, але не всі. А якщо кожен з нас зробить так само, то ми зможемо на своїх прикладах, виховати й іншу людину. Бачите правопорушення, запишіть номера автомобіля, зателефонуйте на 102, передайте інформацію. Ну не може патрульний, як Джин, одразу бути там, де щойно потерли лампу.

І як правило, якщо екіпаж не зупинився перед пішоходом-порушником, чи неправильно припаркованим авто, то це тому, що їде туди, де потребують більшої допомоги, як наприклад грабіж, бійка чи ще щось подібне. Наприклад на днях, врятували дитину, яка ніжкою застрягла в лаві на дитячому майданчику. Батьки не змогли самостійно впоратися, викликали всі служби. А патрульні були перші і надали допомогу.

Так, пішоходи-порушники є реальною проблемою, як і ті, хто паркується де заманеться. Але притягнути до відповідальності, виписати штраф можна лише тоді, коли порушник є на місці. Чекати біля авто півдня інспектори не можуть бо є інші правопорушення від яких лінія, повірте, червона. Тому, правосвідомість у кожного має бути в голові і починати варто з того, що ти сам робиш!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Зоя Вовк
Зоя Вовк
речник Управління патрульної поліції у Черкаській області
- Advertisement -

У Черкасах працюють над створенням кризового центру

У Черкасах триває ремонт у приміщенні для майбутнього кризового центру. Роботи оглянули міський голова Черкас Анатолій Бондаренко та його...

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x