додому Блоги Правила користування альфонсом

Правила користування альфонсом

0

Він із перших же годин наших стосунків дивував своєю наполегливістю, закоханістю, трепетним і турботливим ставленням до мене. Я навіть не повинна була нагадувати, що треба звідкись мене забрати чи кудись відвезти, він терпів мої примхи та ПМС, він задаровував квітами. Він подобався усім моїм друзям і дуже швидко й органічно вливався у компанію. На третій день після знайомства захотів переїхати до мене, а на четвертий покликав заміж. Надмірна казковість і швидкість, з якою окручував мене мій альфонсик, мене й насторожила. Ну не можна так! Я доросла дівчинка, яка не вірить у казки.

Змусило замислитись і те, що через кілька днів після знайомства почав позичати в мене гроші. Обіцяв віддати через кілька годин, однак ніколи не віддавав. Потім усе частіше після побачень у закладах громадського харчування я чула: «Ти ж заплатиш, зай?». Далі пішла вже нахабність: «дай на таксі», «дай поповнити рахунок». Найяскравіший випадок можна включати до енциклопедії альфонсів. Я скуповуюсь у магазині, щоб приготувати йому ж вечерю, а він іще докладає «Спрайт» і шоколадки, за які розплачуюсь, але які так і залишаються в його машині. Сварити його язик не повертається: так же ж зображає закоханого, що просто слухай і об’їдайся лапшею, знятою із власних вух. Зате ж скаржиться постійно на своє безталанне життя так уміло, що навіть без слів починаєш підводити себе до думки, що ти – єдиний промінь сонця у темному тунелі його життя.

Ех, альфонсику мій. Шкода, що тобі потрапила не дуже дурна баришня, яка зрозуміла твої витівки. Дуже шкода, що хтось прочитає її блог і поламає тобі всі плани. У мене є знайомі дівчата, які, заради шаленого кохання, до нестями влазили в борги через таких-от альфонсів, а потім розплачувались роками. Отож, бабоньки, якщо ви зустріли чоловіка вашої мрії, який безмежно кохає, готовий заради вас на все, терпить вас, а при цьому починає жити за ваш рахунок, заведіть із ним відверту розмову. Так і спитайте: ти – альфонс? І якщо він заперечить, а потім продовжуватиме в тому ж дусі, не слухайте його скарги на життя і солодкі обіцянки. Тікайте! Якщо треба буде – я складу вам компанію у ваші самотні вечори.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version