БлогиПравила користування альфонсом

Правила користування альфонсом

-

- Advertisment -

Він із перших же годин наших стосунків дивував своєю наполегливістю, закоханістю, трепетним і турботливим ставленням до мене. Я навіть не повинна була нагадувати, що треба звідкись мене забрати чи кудись відвезти, він терпів мої примхи та ПМС, він задаровував квітами. Він подобався усім моїм друзям і дуже швидко й органічно вливався у компанію. На третій день після знайомства захотів переїхати до мене, а на четвертий покликав заміж. Надмірна казковість і швидкість, з якою окручував мене мій альфонсик, мене й насторожила. Ну не можна так! Я доросла дівчинка, яка не вірить у казки.

Змусило замислитись і те, що через кілька днів після знайомства почав позичати в мене гроші. Обіцяв віддати через кілька годин, однак ніколи не віддавав. Потім усе частіше після побачень у закладах громадського харчування я чула: «Ти ж заплатиш, зай?». Далі пішла вже нахабність: «дай на таксі», «дай поповнити рахунок». Найяскравіший випадок можна включати до енциклопедії альфонсів. Я скуповуюсь у магазині, щоб приготувати йому ж вечерю, а він іще докладає «Спрайт» і шоколадки, за які розплачуюсь, але які так і залишаються в його машині. Сварити його язик не повертається: так же ж зображає закоханого, що просто слухай і об’їдайся лапшею, знятою із власних вух. Зате ж скаржиться постійно на своє безталанне життя так уміло, що навіть без слів починаєш підводити себе до думки, що ти – єдиний промінь сонця у темному тунелі його життя.

Ех, альфонсику мій. Шкода, що тобі потрапила не дуже дурна баришня, яка зрозуміла твої витівки. Дуже шкода, що хтось прочитає її блог і поламає тобі всі плани. У мене є знайомі дівчата, які, заради шаленого кохання, до нестями влазили в борги через таких-от альфонсів, а потім розплачувались роками. Отож, бабоньки, якщо ви зустріли чоловіка вашої мрії, який безмежно кохає, готовий заради вас на все, терпить вас, а при цьому починає жити за ваш рахунок, заведіть із ним відверту розмову. Так і спитайте: ти – альфонс? І якщо він заперечить, а потім продовжуватиме в тому ж дусі, не слухайте його скарги на життя і солодкі обіцянки. Тікайте! Якщо треба буде – я складу вам компанію у ваші самотні вечори.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Юлія Фомічова
Юлія Фомічова
журналіст
- Advertisement -

“Не потрібно їхати в Японію”: красою черкаських сакур захоплюються навіть іноземці (ВІДЕО)

У Черкасах в Долині троянд цвітуть сакури. Білі та рожеві квіти приваблюють сотні черкащан та гостей міста. Інформує власний...

Прихильниця Путіна, яка збирала розвіддані про наслідки авіаударів на Черкащині, отримала термін

Реальний строк ув’язнення отримала ворожа інформаторка, яка збирала розвіддані про наслідки авіаударів на Черкащині. Про це повідомляє пресслужба УСБУ...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x