додому Блоги Пожежа – нагода зробити театр кращим

Пожежа – нагода зробити театр кращим

0

Драмтеатр варто відновити, і це нагода зробити його кращім ніж він був. Це дуже не просто, але якщо буде велике бажання то можливо.

Не будемо сильно забігати наперед, хай служби спочатку оцінять розмір збитків, знайдуть причину займання (мабуть це буде як завжди погана проводкаsmile emoticon), але все ж таки можновладцям варто вже думати про те, де взяти гроші щоб в найкоротші терміни відновити наш Драмтеатр. За фінансування театру відповідає область, тому в першу чергу цепроблема губернатора Ткаченка! І за тим, як він буде вирішувати цю проблему буде спостерігати вся область, це без перебільшень! Але якщо на цій темі захочуть попіаритись "місцеві", буде дуже цікаво подивитись з якої статті витрат в міському бюджеті можновладці захочуть взяти гроші…і чи захочуть?

P. S. Можу навіть підказати звідки: 1. Забрати в депутатів "депутатські гроші", це близько 1 млн. гривень, якщо вони їх ще не витратили; 2) Хай цього року не ставлять стільки запланованих перед виборами дитячих майданчиків, а перенаправлять ці гроші на Драмтеатр. Бо це власність всієї громади, а від дитячих майданчиків користь для декількох будинків. Реконструкція Драмтеатру – це і буде саме пряме використання грошей за призначенням "соціально-культурний розвиток міста".

І ще трохи містики:)… тільки сьогодні встановили чавунного Фагота та його супутника – кота Бегемота на Хрещатику недалеко від Драмтеатру, як наш театр одразу спалахнув. Ох уж цей Булгаков! (до речі підказую мнс-сівцяв ще одну ймовірну причину займання).

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version