додому Блоги Політичний Хелоуін: «свято» наближається…

Політичний Хелоуін: «свято» наближається…

0

Зухвала: провладного кандидата ще до дня виборів на всіх зустрічах представляють майбутнім мером Черкас. Так, на фіга ж тоді ті вибори, питається в задачі, якщо людям втовкмачують у голови, що ніби-то, і без них все давно вирішено? Хоча, знаючи непередбачуваність черкащан, цілком можна чекати, що на всі ці інсинуації черкаський виборець дивиться, тримаючи у кишені здоровенну дулю.
Брудна: ще ні разу на виборах мера Черкас не виливали стільки бруду на діючого міського голову. Одна тільки листівка про Одарича чого варта? Ні слова правди, за те маса брудних подробиць про особисте життя Одарича і Бродського. Брехня на брехні їде і брехнею поганяє. Ні авторів, ні вихідних даних там не знайдеш. За те ж як цікаво написано…І куди СБУ, міліція і прокуратура дивляться? А може і бачити не хочуть?
Брехлива: взяти хоча б рейтинги кандидатів. До сто біса їх вже було. І, начебто, солідні організації їх проводили, а результати досліджень доповнюють одні інших із точністю до навпаки. Клонів раніше теж не використовували. Зате тепер Одаричів у виборчих бюлетенях буде двоє. Полку «лжедмитріїв» прибуло за рахунок черкащанина, який Сергієм Одаричем став за місяць до виборів. Правда про його персону випливла, але свою місію – обдурити виборців, він все одно, хоч частково, але виконає.
Комічна: своїх клоунів не знайшлось – з’явились приїжджі. Прибув у Черкаси такий собі пан М’якота. Спершу молов виборцям кутю на пам’ять типу: «Стану мером – підніму вартість тарифів на комунальні послуги на 500 відсотків», а потім і взагалі, взяв і на постаменті під майбутній пам’ятник Василю Симоненку, встановив пам’ятник Шреку. Зеленомордий людожер постояв всього лише кілька хвилин, але гучного публічного ляпаса черкаська громадськість таки отримала…
А чого ще можна було чекати від виборів, які стартували 11вересня і завершаться у ніч із 31 жовтня на 1 листопада?
Перша дата у історії асоціюється із кривавим переворотом у Чилі, і не менш кривавим нападом терористів «Алькаїди» на Пентагон і вежі-близнюки. А друга ще прикольніша. Саме у ніч із 31 жовтня на 1 листопада традиційно відзначають древнє кельтське свято Хелоуін. Давній кельтський календар ділив рік на дві частини – світлу і темну. Остання, якраз, і починалась із Хелоуіну. Головний атрибут свята – світильник Джека – вирізане із гарбуза опудало у формі голови, із запаленою свічкою в середині. Поява цього екзотичного символу свята частіше за все пов’язують із ірландською легендою про фермера Джека – випивоху і затятого любителя азартних ігор. Він двічі обдурив диявола, а після смерті не зміг потрапити ні в рай (за гріхи), ні в пекло (диявол ще при житті Джека заприсягся не забирати його душу). Отак і змушений був бідака блукати світом із гарбузом замість голови, у якій жевріла жаринка…
От тільки б Черкаси після виборів не перетворилися на «світильник Джека».

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version