БлогиПолітичний дайджест

Політичний дайджест

-

- Advertisment -

Справа спортивного обладнання

Кінець минулого тижня ознаменувався гучними заявами. Правоохоронці заявили, що нібито під час купівлі спортивного обладнання було вкрадено 3,2 млн грн бюджетних коштів. У четвер вручили підозри чотирьом фігурантам справи, серед них заступник міського голови Ігор Волошин і заступник директора департаменту освіти та гуманітарної політики Максим Шадловський.

Протягом трьох діб суд мав визначити міру запобіжного заходу.

11 червня суд таки виніс вердикт. Волошин – порука від депутатів ВР (не даремно член "Батьківщини"!), Шадловський – застава 149 тис. грн. (щось дивно, бо мова йде про 3 млн. грн. збитків). Якщо протягом доби суми не будуть внесені, то чиновник і підприємець можуть опинитися за ґратами.

12 червня суд має вирішити, чи відсторонювати від посад Шадловського та Волошина. В політичному плані – удар по "Батьківщині" і її сателітам у міській раді.

Про відкликання депутатів

Справи про відкликання депутатів рухаються, хоч і повільно.

12 червня в Києві мають розглядати апеляцію по Косяку. Якщо суд стане на сторону громади, то вже нічого не зупинить оголосити наступного по списку депутата. З Косяком мер уже побив горшки. Навіть готує наступника. Кажуть, ним має стати його заступник.

14 червня засідання апеляції по трійці: Чорнобіль, Скорик, Цегвінцева. Ситуація аналогічна.
Аж на початок липня засідання по апеляції по Шадловському.

Цікава деталь, що всі місцеві суди по розгляду справи по суті, перенесли свої засідання аж після рішень апеляцій. Чекають, що скаже Київ? Чи, може, "вирішено" було тільки за забезпечення позову. Найбільше не пощастило Шадловському. Його розривають.

Про розпуск ТВК

Поїздка міського голови Черкас Анатолія Бондаренка в Київ не минула безслідно. ЦВК вирішила різко розпустити міську ТВК. "Шахматіст" вирішив нанести фланговий удар. Але не вистачило одного голосу. Кажуть, питання повторно дуже торпедує "Франклін".

Навіть, коли розпустять ТВК, формувати її будуть ті ж партії. А з партіями все "ок". Тому це тільки спроба відтягти час.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Сергій Кузляєв
Сергій Кузляєв
черкаський журналіст
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x