БлогиПавло загинув через "баранів"-командирів

Павло загинув через "баранів"-командирів

-

- Advertisment -

5 лютого в Чигирині поховали Героя України Павла Антоненка, який загинув 31 січня в селі Гродівка під Донецьком.

Це був Воїн, який перебуваючи за кордоном, отримав повістку. Він без вагань повернувся на Батьківщину, попрощався з рідними і 04вересня минулого року поїхав на фронт.

Йому було всього 22 роки. Однак у нього була найвідповідальніша посада – старший навідник 2С7 "Піон"(самохідна пушка кал. 203, дальність до 50км, вага снаряда – 130 кг). Це потужна смертельна зброя, яка "просто так" не стріяє. Павло був одним із найкращих.

На його рахунку більше 200 пострілів, які всі влучили в ціль. Можна тільки уявити, скільки ворогів і техніки він знищив. Загинув Павло разом із чотирма бойовими товаришами від прямого попадання снаряду, випущеного "сепарами" із "Граду". Це сталось через "баранів" – командирів, які не змінили позиції після того, як "відпрацювала" артилерія. Таких командирів – під трибунал і там же розстріляти. Це – ВІЙНА, а не тренування.

Впевнений, що його бойові друзі в пам'ять про загиблих залпами своїх пушок вже знищили не одну сотню "промоскалених путінських шакалів".

Прикро, що Чигиринська райдержадміністрація нічим не допомогла батькам. Всі витрати, пов'язані з доправкою тіла і похованням, взяли на себе звичайні жителі м.Чигирин.

Маю надію, що найближчим часом його ім'ям назвуть вулицю, де він проживав. А для молоді Павло Антоненко буде взірцем патріотизму і відданості боротьбі за ВОЛЮ України. Його прізвище вже навічно записане в героїчну історію Першої Козацької Столиці. СЛАВА КОЗАКУ ПАВЛУ !!!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Олег Островський
Олег Островський
боєць "Айдару"
- Advertisement -

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Пішов із життя відомий черкаський тренер

Пішов із життя видатний тренер-викладач із боксу Віктор Андрійович Кіхтенко, який присвятив своє життя розвитку цієї спортивної галузі. Про...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x