додому Блоги PARTY-бум у Черкасах

PARTY-бум у Черкасах

0

Привіт! Я – Марина Манго. Це – мій блог;))) 13 вересня – день його офіційного народження. Чи буду я відзначати цю подію? Однозначно – так! Як саме я буду це робити… «вот так вааапросик»… Варіантів кілька: традиційний дівич-вечір із шампанським і стриптизом, нетрадиційна парубоцька вечірка з шампанським і стриптизом від винуватиці святкування, тематична зустріч із ВІККА-блогерами у wi-fi-кафе або ж… Несамовите party, яке стане родзинкою нового телевізійного сезону tv-програми «Стильне життя».
Більшість моїх знайомих (я їх у цьому підтримую) переконана, що життя «від заходу й до світанку» в Черкасах тягне на слабеньку трієчку. Так, приготування до грандіозної, за прогнозами організаторів, желейної вечірки, врешті-решт зводиться до обмеженої кількості безкоштовних желейок, якими заклад пригощає відвідувачів. Причому, не більше трьох цукерок в одні руки. А як же солодкі декорації кольору веселки, нестримні веселощі на желейних батутах і дегустація желейних коктейлів???
В оновленій рубриці «Вечірка» я, з Твоєю допомогою, спробую довести: нестандартних ідей для проведення вечірок у Черкасах не бракує. Тож якщо Ти майстерно організовуєш несамовиті party для своїх бестфрендів – запрошуй знімальну групу програми «Стильне життя» завітати до Тебе на гостини!!! Креативне святкування днів народжень і весіль, парубоцьких і дівочих вечорів, а також стилізовані вечірки – це однозначно «стильножиттівський» формат. Найцікавіші та найяскравіші party неодмінно потраплять до об’єктива ВІККА-камери! О-бі-ця-ю!
А доки я міркую чим вразити гостей блог-party: кулінарними шедеврами чи нестримними розвагами, цікаво почути, як би це зробив(ла) Ти? Як би Ти відсвяткував день народження власного блогу?

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version