БлогиPARTY-бум у Черкасах

PARTY-бум у Черкасах

-

- Advertisment -

Привіт! Я – Марина Манго. Це – мій блог;))) 13 вересня – день його офіційного народження. Чи буду я відзначати цю подію? Однозначно – так! Як саме я буду це робити… «вот так вааапросик»… Варіантів кілька: традиційний дівич-вечір із шампанським і стриптизом, нетрадиційна парубоцька вечірка з шампанським і стриптизом від винуватиці святкування, тематична зустріч із ВІККА-блогерами у wi-fi-кафе або ж… Несамовите party, яке стане родзинкою нового телевізійного сезону tv-програми «Стильне життя».
Більшість моїх знайомих (я їх у цьому підтримую) переконана, що життя «від заходу й до світанку» в Черкасах тягне на слабеньку трієчку. Так, приготування до грандіозної, за прогнозами організаторів, желейної вечірки, врешті-решт зводиться до обмеженої кількості безкоштовних желейок, якими заклад пригощає відвідувачів. Причому, не більше трьох цукерок в одні руки. А як же солодкі декорації кольору веселки, нестримні веселощі на желейних батутах і дегустація желейних коктейлів???
В оновленій рубриці «Вечірка» я, з Твоєю допомогою, спробую довести: нестандартних ідей для проведення вечірок у Черкасах не бракує. Тож якщо Ти майстерно організовуєш несамовиті party для своїх бестфрендів – запрошуй знімальну групу програми «Стильне життя» завітати до Тебе на гостини!!! Креативне святкування днів народжень і весіль, парубоцьких і дівочих вечорів, а також стилізовані вечірки – це однозначно «стильножиттівський» формат. Найцікавіші та найяскравіші party неодмінно потраплять до об’єктива ВІККА-камери! О-бі-ця-ю!
А доки я міркую чим вразити гостей блог-party: кулінарними шедеврами чи нестримними розвагами, цікаво почути, як би це зробив(ла) Ти? Як би Ти відсвяткував день народження власного блогу?

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Марина Манго
Марина Манго
журналіст
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x