БлогиОдин тариф скасовано!

Один тариф скасовано!

-

- Advertisment -

Починаючи із січня 2020 року, співвласники багатоповерхових будинків, у будинках яких розміщені індивідуальні теплові пункти (ІТП), встановлені ще у 2013 році КПТМ «Черкаситеплокомуненерго», почали отримувати рахунки – повідомлення про сплату за техобслуговування ІТП.

КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» виставляло рахунки відповідно до рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради від 19 листопада 2019 року № 1356 «Про встановлення тарифів на обслуговування ІТП в житлових будинках, що перебувають на балансі КПТМ «Черкаситеплокомуненерго».

Позивач у справі, Алла Мишко оскаржила таке рішення у суді. Постановою від 02.02.2021р. у справі № 580/2470/20 Шостим апеляційним судом визнано протиправними та скасовані:

– рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради від 19 листопада 2019 року № 1356 «Про встановлення тарифів на обслуговування ІТП в житлових будинках, що перебувають на балансі КПТМ «Черкаситеплокомуненерго»;

– рішення Черкаської міської ради від 26 грудня 2019 року за № 2-5573 «Про підтвердження рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради від 19.11.2019 № 1356 «Про встановлення тарифів на обслуговування ІТП в житлових будинках, що перебувають на балансі КПТМ «Черкаситеплокомуненерго».

Постанова суду набрала законної сили з дати її прийняття (02.02.2021) та може бути оскаржена шляхом подачі касаційної скарги безпосередньо до Верховного Суду протягом тридцяти днів з дня складення повного судового рішення.

Таким чином, повідомлення, які продовжують надходити за цю послуги співвласникам БКБ, незаконні. Крім того, КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» зобов’язане повернути громадянам раніше сплачені ними кошти.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
- Advertisement -

Черкаські патрульні виявили водія без прав та транспортний засіб із підробленим VIN-номером

Вчора, близько 10 години, патрульні на вулиці Героїв Холодного Яру помітили автомобіль Ford Transit, який рухався з порушенням правил...

У Черкасах зупинили водія на розбитому авто, який нервував

Днями, на вулиці Гетьмана Сагайдачного, що у Черкасах, екіпаж патрульних зупинив автомобіль Peugeot, в якого були наявні зовнішні пошкодження....

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x