Блоги"Ну щось же робиться"

"Ну щось же робиться"

-

- Advertisment -

Євроінтеграція, кажете?.. Днями їхав автобанами Чехії і Польщі і вкотре переконався, що європейці вміють утримувати дороги. Зараз у них такі ж снігопади, як і в нас. Але на дорогах снігу геть немає, вони сухі і чисті! Видно розмітку, дорожні знаки. Повноцінні смуги руху, а не "колії", як у нас. Снігоочисна техніка згрібає сніг за межі відбійників, а не перед ними. Незважаючи на те, що їхав затемна, за ніч здолав близько тисячі кілометрів. На таких автобанах отримуєш лише задоволення, не стомлюєшся за кермом і спокійний за безпеку і стан автомобіля.

Тільки-но перетинаєш кордон – потрапляєш у іншу, українську реальність. На нашому "автобані" Луцьк – Київ до Житомира неможливо їхати більше 60 км/год. Автівки пробили півсмуги, треба їхати посередині і обережно оминати ями, які затаїлися під ожеледицею українського автобану. В Київській області зі станом доріг ще можна миритися.

І от рідна Черкащина! Снігоприбиральну техніку забули випустити, дорога – суцільне скло і ями. На чорнобаївське кільце нагорнуто до двох метрів снігу і такі ж снігові бруствери на узбіччях. Снігова колія заводить в тунель і пропонує "зіграти в рулетку". На золотоніській трасі спуск перед Деньгами не посипаний – транспорт просто сповзає в заносах, дамба – віддзеркалює зірки. Про Черкаси – знаєте самі. "Ну щось же робиться".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Руслан Зоря
Руслан Зоря
депутат Черкаської міської ради від "Громадянської позиції"
- Advertisement -

Потяг інтерсіті “Черкаси – Київ” змінив графік руху

Потяг інтерсіті “Черкаси – Київ” повертає попередній розклад. З 22 квітня швидкісний поїзд їздитиме до столиці і у зворотному...

Заощадження в іноземній валюті задекларувала депутатка, яка є куратором Черкащини

Цінні папери чоловіка,  доходи й заощадження задекларувала народна депутатка з фракції “Європейська Солідарність” Ірина Геращенко. Декларації за 2023 рік...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x