Блоги"Новіє правіла" – абсолютно не нові

"Новіє правіла" – абсолютно не нові

-

- Advertisment -

Не даремно три депутати-свободівці в міській раді не підтримали проект рішення щодо змін до Положення про встановлення ТС. Бо ці "новіє правіла" – абсолютно не нові. Вони були ухвалені ще у 2012 році.

Наприклад, зараз змінюють відстань від школи: раніше за 100 метрів від навчального закладу не можна було продавати алкоголь, а зараз – за "новімі правілами" – за 200 метрів. Однак скажіть, хтось дотримувався попередньої норми? Ні! Не дотримуватимуться і нової. Якщо стоїть МАФ біля школи в радіусі 100 метрів і продає алкоголь, значить він – незаконний, бо порушує "100-метрову норму". То чому його бояться знести?

Чому майже всі депутати, наголошую, окрім трьох депутатів від "Свободи", проголосували "за" зняття мораторію і ухвалення змін до положення? Нащо давати їм п'ять місяців на приведення документів у відповідність? Документів, яких у них немає? По суті дали їм допрацювати без проблем сезон… Міська рада і управління інспектування мали б навпаки показати свою силу і подумати про все місто, а не про п'ятьох підприємців, які незаконно ведуть свою роботу роками.

Влада з 2013 року знесла лише п'ять (!) МАФів. Чи будуть виконавчі органи працювати через п'ять місяців по-іншому? Сумніваюсь. Усі злякаються, прогнуть спинки, і буде як раніше. Р.S. Може, перед тим, як вимагали "нових правіл", слід було б хоча би спробувати дотримуватись попередніх? Якщо підприємці не дотримувались простих правил, то про більш жорстких і не думатимуть про це. Прикро за колег із депкорпусу, які не проявили жорсткості і не захотіли наводити лад із незаконними МАФами.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Андрій Куча
Андрій Куча
депутат міської ради, голова обласної організації ВО "Свобода"
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x