БлогиНіколи у холодноярському лісі не помічала такої потужної активності...

Ніколи у холодноярському лісі не помічала такої потужної активності робітників лісгосподарства

-

- Advertisment -

Буквально вчора була з науковою експедицією в Холодному Яру. Унікальна природа, весняне сонечко, рідкісні види… але здивувало інше.

Ще ніколи за усі роки моїх експедицій у холодноярському лісі я не помічала такої потужної активності робітників лісового господарства на досить невеликій ділянці лісу. Вирівнювання лісових доріг, прибирання залишкової зрубаної деревини, сміття з узбіччях…Така активність викликає здивування та питання.

І ось буквально сьогодні надійшла інформація, що завтра (п'ятниця 27.03.15 ) до Креселецького лісництва має приїхати делегація з Черкаської обласної ради (за участі комітету обласної ради по питаннях екології) швидше за все пов'язаної зі створенням національного природного парку "Холодний Яр".

Про цей захід ні громадськість, ні науковці, які займаються створенням нацпарку не були повідомлені.

Хочемо вірити, що члени комісії з питань екології будуть об’єктивними та врахують не лише стан "показовох" ділянок, а й безперечну цінність історико-культурних пам'яток, природно-ресурсний потенціал, сучасний стан туристичної інфраструктури (стан доріг, наявність місць рекреації, стан санітарних вузлів …).

Холодний Яр – це не лише сукупність деревостанів, а й неперевершений історико-культурний центр, серце визвольної боротьби українського народу. То ж що саме насправді побачать делеганти? І чи об’єктивними критеріями будуть керуватись?

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ольга Галушко
Ольга Галушко
активіст Євромайдану, член виконавчого комітету
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x