БлогиНепокаране зло примножується

Непокаране зло примножується

-

- Advertisment -

Театральне.

Непокаране зло примножується.

На ділянці, а точніше вже на котловані та фундаменті багатоповерхівки, яку будують на місці театрального скверу, яку виділили забудовнику проти згоди громади міста, напевно що (на мою думку, мені так розповідали, забудовник дав зрозуміти і т.д. як що щось…) за допомогою хабарів депутатам та чиновникам, де вже почато будівництво без відповідних дозволів та документів має бути збудований новий театральний центр – модерновий, із неймовірною архітектурою, із прекрасною великою площею перед ним!

Аргумент, що цього не зробити, бо люди вже купили квартири – це маячня, бо поки що люди купили шмат повітря над проблемною ділянкою, купили крадене у міста. якщо ви купили, наприклад, баян, а потім виявилось, що він був краденим, а міліція знайшла злодія і конфіскує баян, щоб повернути власнику, то витрачені вами гроші – то лише ваша проблема.

Витрачені забудовником мільйони – це його бізнес-ризик, бо він від початку порушував закон. надання дозволів і просування будівництва зі сторони чиновників – це теж неправомірні дії щодо громади міста. купівля ще неіснуючих квартир на ділянці, яку неправомірно відібрали у театра, у міста — це ризики тільки тих покупців, що повились на назву Резиденція, не розуміючи, що резиденція та для жлобів та злодіїв.

Так, а ще попереду шмат філармонії…

І далі нескінченний список. але ж треба з чогось починати…

П.С. і підкреслюю, що то мені таке наснилось, що то у мене проти моєї волі такі думки і що там ще треба писати у подібних випадках, що б ніхто не образився аж до судового позову…..

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Наталя Вернидуб
Наталя Вернидуб
громадська діячка
- Advertisement -

У Черкасах шукають водолаза: робота цікава, колектив прийнятний

У Черкасах «Укртелеком» шукає водолаза. Він повинен мати 3 клас спеціалізації і досвід 1-2 роки. Оголошення про вакансію оприлюднено...

Черкаський гідрометцентр прогнозує заморозки в західній частині області

Завтра, 23 квітня, в західній частині Черкаської області синоптики попереджають про заморозки на поверхні ґрунту. Про це повідомляє Черкаський...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x