БлогиНазріває соціальний вибух

Назріває соціальний вибух

-

- Advertisment -

Те, що сьогодні відбулося під стінами українського парламенту, страшно, але, на жаль, прогнозовано. Суспільство не сприймало і не хотіло цих змін. Реформи потрібні, і децентралізація теж, але не в тому вигляді, у якому їх виписала правляча коаліція. "Особливий статус Донбасу", призначені префекти, які можуть скасовувати рішення колегіального органу – ради, це зовсім не те, за що люди стояли на Майдані.

Є питання і до діючої коаліції. Чи існує вона взагалі? Адже представники трьох сил, її членів, не підтримали цих змін. Натомість у повному обсязі за це проголосували колишні регіонали, які кинули Україну у вир війни.

Спостерігається і продовження дискредитації патріотів України. Спочатку – "Правий сектор", тепер – ВО "Свобода". Складається враження, що це свідоме роздмухування зневіри і розбрату всередині нашої держави.

І влада, і "свободівці" тепер кивають одне на одного, намагаючись покласти відповідальність за те, що відбулося. Натомість жахливо те, що постраждали невинні люди, а нацгвардієць Ігор Дебрін втратив своє життя. Хочеться висловити щире співчуття його рідним і близьким.

Назріває соціальний вибух. Цьому є як об’єктивні причини, так і, вочевидь, роздмухує жар Москва. Українське суспільство має об’єднатися, не дай боже, піддаватися на провокації. Влада ж мусить дослухатися до людей, інакше ми ризикуємо втратити Україну.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Валентина Коваленко
Валентина Коваленко
голова Черкаської обласної ради
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x