БлогиНаживо планетарій має ще гірший вигляд, ніж на фото

Наживо планетарій має ще гірший вигляд, ніж на фото

-

- Advertisment -

Якось Facebook-група "Місто на "Че" звернулась до депутата Черкаської міської ради Халая В. С., помічником якого я є, із проханням звернути увагу на стан нашого планетарію, а саме – відсутність ремонту, занедбаність приміщень, словом, звернути увагу на розруху, що там є.

Відвідавши планетарій та поспілкувавшись із його директором, передаю свої враження від почутого та побаченого.

Отож, планетарій не належить ні до міської, ні до обласної власності. Належить він такому собі ТОВ "Центр Знань", засновниками якого є такі ГО та підприємство: підприємство "Управління справами товариства "Знання "України", що заснувало ГО Всеукраїнська організація товариство "Знання України", та ГО Черкаська обласна організація Товариства "Знання" України. Отже, це такий собі "громадський" об'єкт.

Цікаво, що зустрів мене директор радісно, бо думав, що я вже запропоную спонсорську допомогу в ремонті будівлі, типу пропіаритись потім на тому. На жаль, я його розчарувала.

Подивившись, що наживо все набагато гірше виглядає (ремонт там робився ще в Радянському Союзі), напевне, я задалась таким собі, по-жіночому наївним питаннячком: невже бракує коштів із отриманої оренди за приміщення, які здаються, хоч на банальний ремонт? Відповідь була чітка і категорична – "НІ". Тон у директора став ворожий, та і взагалі чого депутата цікавить чужа, не комунальна, власність.

Отож, загнала себе в куток тим, що ремонт "нашого" планетарію – це проблеми або ТОВ "Центр Знань", а їм воно, я так зрозуміла, ще 100 років не треба, і так орендарі знаходяться, місце то яке гарне, або проблеми мецената, точніше – місце для творчості. Однак у спілкуванні з адміністратором групи "Місто на Че", виникло одне цікаве запитання: всі дивляться на будівлю по вул. Б. Вишневецького, 14, як на планетарій. У цьому випадку це ділянка, на якій стоїть нерухомість, яка здається в оренду… А тут тепер, як у класиці жанру, "Далі буде"…

Далі буде, оскільки далі продовжуємо роботу. Ми розуміємо, що завдяки оренді виживає планетарій. Але як виживає? А може хтось задумається, що потрібно не тільки мати вигоду, а й ще щось давати місту, що дає заробити?..

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Людмила Бордунос
Людмила Бордунос
заступник міського голови Черкас
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x