додому Блоги На Черкащині розслідують аферу навколо вертолітного майданчика

На Черкащині розслідують аферу навколо вертолітного майданчика

0

У 2012-му ми з Миколою Томенком та іншими колегами-опозиціонерами боролися проти черговоі афери Януковича і Ко: вертолітного майданчика поблизу Канева. В цю аферу було вбухано 130 мільйонів бюджетних гривень, за такі гроші можна було поремонтувати всі дороги Черкащини. Речники Януковича співали з усіх ефірів, що стане Канів туристичною Меккою завдяки тим гелікоптерам, мовляв, туристи літатимуть з усієі Украіни до Канева, до могили Тараса.

Насправді, Янукович і Ко один раз використали той вертолітний майданчик, але й то літали не до могили Шевченка, а на полювання… Тоді всі наші запити і виступи щодо зловживань були проігноровані режимом. Думаю, зараз настав час розслідувати цю оборудку, тому разом з Марією Іоновою направили всі необхідні запити в ГПУ.

Також чекаємо всебічного розслідування ще однієі афери: гелікоптерного майданчика в Києві, на Парковій алеї (де зараз чомусь працює бізнес-центр і ресторан, а тим часом є загроза зсувів для Маріїнського палацу і парку). І було б цікаво побачити розслідування по грандіозному будівництву аеропорту " Бориспіль", куди в 2011-2012 вгухали мільярди, а тепер старі термінали А, В, і один новозбудований стоять законсервовані.

Зате хтось, мабуть, заробив собі на приватний літак.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version