БлогиНа Черкащині розслідують аферу навколо вертолітного майданчика

На Черкащині розслідують аферу навколо вертолітного майданчика

-

- Advertisment -

У 2012-му ми з Миколою Томенком та іншими колегами-опозиціонерами боролися проти черговоі афери Януковича і Ко: вертолітного майданчика поблизу Канева. В цю аферу було вбухано 130 мільйонів бюджетних гривень, за такі гроші можна було поремонтувати всі дороги Черкащини. Речники Януковича співали з усіх ефірів, що стане Канів туристичною Меккою завдяки тим гелікоптерам, мовляв, туристи літатимуть з усієі Украіни до Канева, до могили Тараса.

Насправді, Янукович і Ко один раз використали той вертолітний майданчик, але й то літали не до могили Шевченка, а на полювання… Тоді всі наші запити і виступи щодо зловживань були проігноровані режимом. Думаю, зараз настав час розслідувати цю оборудку, тому разом з Марією Іоновою направили всі необхідні запити в ГПУ.

Також чекаємо всебічного розслідування ще однієі афери: гелікоптерного майданчика в Києві, на Парковій алеї (де зараз чомусь працює бізнес-центр і ресторан, а тим часом є загроза зсувів для Маріїнського палацу і парку). І було б цікаво побачити розслідування по грандіозному будівництву аеропорту " Бориспіль", куди в 2011-2012 вгухали мільярди, а тепер старі термінали А, В, і один новозбудований стоять законсервовані.

Зате хтось, мабуть, заробив собі на приватний літак.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ірина Геращенко
Ірина Геращенко
черкащанка, перший віце-спікер Верховної Ради
- Advertisement -

Канівчан попереджають про небезпеку підтоплення

Жителів Канівської громади попереджають про можливе підтоплення окремих територій через водопілля. Про це повідомляє пресслужба Канівської міської ради. Очікується затоплення...

У Черкасах відновив роботу велопатруль

Від сьогодні на вулицях Черкас знову з'являться велопатрульні. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської області. Вони продовжать роботу з...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x