БлогиМІСТична епопея: минає сьомий місяць заливання бетонної плити

МІСТична епопея: минає сьомий місяць заливання бетонної плити

-

- Advertisment -

Спека, кінець червня. У довжелезній змії-черзі з автівок по обидва боки мосту через Дніпро – тисячі людей. Готуються до заливання бетонної плити. Пускають проїхати у "вікна" однією смугою. В салоні автобуса як у каструлі – виходиш вже варений. Обіцяють завершити ремонт до 1 листопада.

Середина літа. Вступна кампанія – тисячі студентів прямують до вишів, аби скласти іспити, здати документи. Чекають, нервують, спізнюються. На мосту – заливання бетонної плити.

Серпень. Урожай з лівого берега кочує в кузови та багажники. А далі – в багатогодинні черги на міст, де триває заливання бетонної плити.

Попід соснами біля Благодатного (Чапаєвки) люди роблять бізнес – продають воду, каву й пиріжки. Вигідно, черга стоїть довго, бо триває заливання бетонної плити.

Вересень. Бабусі й дідусю потрапити з лівого берега на перший дзвоник до внучків у черкаську школу – проблема, не мед усім, хто добирається цим маршрутом. Та на це не зважають – адже заливання бетонної плити.

Жовтень. Холодно. Водії у черзі на дамбі гріються автомобільними пічками. Над дамбою снують пташки, що вже збираються у вирій. Поглядами їх проводжає невеличка групка робітників на мосту, які проводять заливання бетонної плити.

Листопад. Вийшовши з автівок у вечірнє "пропускне вікно", водії діляться новинами зі знайомими, влаштовують перекури й перекуси. Триває заливання бетонної плити.

Лунають заяви чиновників, що замість раніше обіцяних чотирьох місяців ремонт мосту триватиме й далі. Про укладання асфальтного покриття (взимку?) мовчать. Бо ще до кінця листопада триватиме заливання бетонної плити.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Роман Кирей
Роман Кирей
черкаський журналіст
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x