БлогиМер Черкас зробив все, щоб не декомунізувати місто насправді

Мер Черкас зробив все, щоб не декомунізувати місто насправді

-

- Advertisment -

Щодо декомунізації в Черкасах

Надсилав свої пропозиції, які базувались на трьох основних принципових засадах:

1) за основу було взято пропозиції топонімічної комісії;

2) окремі назви, які пропонувалось давати на честь конкретних загиблих бійців, я пропонував називати на честь підрозділів чи збірних понять російсько-української війни (90-го десантного батальйону, Військових лікарів тощо);

3) окремі пропозиції стосувались саме вшанування видатних націоналістів-державників: Олени Теліги, Юрія Іллєнка, Анатолія Лупиноса, Степана Бандери тощо.

Анатолій Бондаренко зробив все, щоб не декомунізувати місто насправді.

По-перше змінено не всі топоніми. По-друге (і найголовніше) відповідне розпорядження було підписане 22 лютого, в той час, коли відповідний Закон зобов'язував його ухвалити рішення про перейменування до 21 лютого.

Тож нині це розпорядження міського голови, як він, певно, і хотів, має сумнівну юридичну силу. Нині вся надія на перейменування комунізованих черкаських топонімів лежить на голові Черкаської ОДА.

По-третє, Анатолій Бондаренко, попри мої заклики та нагадування, знехтував настановами виборців "Свободи". Саме тих виборців, що більшістю своєю підтримали його у другому турі виборів на посаду міського голови.

Відтепер, коли крісло вже фізично під ним, а не у мріях, Анатолієві Бондаренку вже нецікаві виборці-націоналісти, тож їхньої думки він нині не потребує. Невдячність чи погані арифметичні здібності рухають Анатолієм Васильовичем? Якщо з першим зарадять самі виборці, то з другим я можу допомогти.

Отже рахуємо: виборців, що віддали голос за "Свободу" на виборах до Черкаської міської ради – 7099 осіб.

Виборців, що проголосували за Анатолія Бондаренка у першому турі виборів на посаду міського голови – 9836 осіб (для порівняння з другим туром).
Виборців, що проголосували за Анатолія Бондаренка у другому турі виборів на посаду міського голови – 29594 особи.

Виборців, що проголосували за Сергія Одарича у другому турі виборів на посаду міського голови – 27553 особи.

Різниця між Бондаренком і Одаричем в другому турі – 2041 голосів на користь Бондаренка.

Тож завдяки зокрема виборцям-націоналістам, виборцям "Свободи", Анатолій Бондаренко отримав ту омріяну посаду, на якій миттєво забув про них. Сьогодні ігноруються пропозиції щодо перейменувань вулиць, завтра ігноруватимуться пропозиції з розвитку Черкас, подані свободівцями, як ігнорував їх минулого скликання "батько для своїх депутатів" Олександр Радуцький.

В якості післямови додам, що відтепер не бачу особливої різниці у дотриманні слова й позиції між нинішнім та колишнім очільниками міста. Також хочу наголосити, що моя позиція є приватною думкою і не може вважатись офіційною позицією партійної організації.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Юрій Ботнар
Юрій Ботнар
депутат Черкаської міської ради, ВО "Свобода"
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x