додому Блоги Медичний дайджест: коротко про все

Медичний дайджест: коротко про все

0

Доступні ліки. Для міста Черкаси було виділено 1 млн 396 тис грн. Виписано 15718 рецептів. Програмою скористалось 8930 мешканців міста. З 1.04. програма продовжить функціонування через НСЗУ.

Декларації. Містяни уклали 195 тисяч декларацій із сімейним лікарем чи педіатром. Новина в цій темі – із 01.04 НСЗУ перестає фінансувати "червоні списки". Аналізуємо, в що це виллється для Центрів сімейної медицини, маю на увазі зменшення розміру фінансування.

Кір. За останній тиждень захворіло 6 осіб: 1 дитина до року,1 дитина старше 10 років і 4 дорослих. Всі не щеплені. Захворюваність йде до зменшення. Загалом з початку року захворіло 193 особи, з них 164 не щеплені. Чи потрібно переконувати про необхідність щеплень?

Черговий груповий спалах токсикоінфекції в дитячому садочку. Щось забагато їх стало останнім часом. Все ще продовжуємо чекати інформацію від департаменту освіти, де освітяни проходять періодичні обов’язкові медичні огляди: де ? у кого? чи ліцензована діяльність? чи відповідає матеріально-технічна база? За інсайдерською інформацією, гроші беруться приватником, обстежуватись намагаються в комунальних закладах.

Сьогодні на нараді в ДОЗ ще раз заслухаємо про готовність до виборів керівників закладів, де будуть функціонувати спеціальні дільниці. Майже фінішна пряма.

Чорнобильці. Вільний вибір лікаря і виписування ним пільгових рецептів для чорнобильців не співпадають із міським реєстром у департаменті соцполітики. Гроші виділяються лише для містян. Вибір лікаря не обмежений територією. Необхідно шукати шляхи контролю і вирішення проблеми.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version