БлогиМедичний дайджест: коротко про все

Медичний дайджест: коротко про все

-

- Advertisment -

Доступні ліки. Для міста Черкаси було виділено 1 млн 396 тис грн. Виписано 15718 рецептів. Програмою скористалось 8930 мешканців міста. З 1.04. програма продовжить функціонування через НСЗУ.

Декларації. Містяни уклали 195 тисяч декларацій із сімейним лікарем чи педіатром. Новина в цій темі – із 01.04 НСЗУ перестає фінансувати "червоні списки". Аналізуємо, в що це виллється для Центрів сімейної медицини, маю на увазі зменшення розміру фінансування.

Кір. За останній тиждень захворіло 6 осіб: 1 дитина до року,1 дитина старше 10 років і 4 дорослих. Всі не щеплені. Захворюваність йде до зменшення. Загалом з початку року захворіло 193 особи, з них 164 не щеплені. Чи потрібно переконувати про необхідність щеплень?

Черговий груповий спалах токсикоінфекції в дитячому садочку. Щось забагато їх стало останнім часом. Все ще продовжуємо чекати інформацію від департаменту освіти, де освітяни проходять періодичні обов’язкові медичні огляди: де ? у кого? чи ліцензована діяльність? чи відповідає матеріально-технічна база? За інсайдерською інформацією, гроші беруться приватником, обстежуватись намагаються в комунальних закладах.

Сьогодні на нараді в ДОЗ ще раз заслухаємо про готовність до виборів керівників закладів, де будуть функціонувати спеціальні дільниці. Майже фінішна пряма.

Чорнобильці. Вільний вибір лікаря і виписування ним пільгових рецептів для чорнобильців не співпадають із міським реєстром у департаменті соцполітики. Гроші виділяються лише для містян. Вибір лікаря не обмежений територією. Необхідно шукати шляхи контролю і вирішення проблеми.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Олег Стадник
Олег Стадник
директор департаменту охорони здоров'я Черкаської міської ради
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x