БлогиЛюбов породжує любов

Любов породжує любов

-

- Advertisment -

Декілька років тому моя мама поверталася додому і підібрала до півсмерті побите кошеня. Ми мали сумніви чи Марк виживе. Деякі органи були назовні. Всі разом вихожували тварину. Так у нас з'явився ще один повноправний член сім'ї. Але головне, на мою думку, що йому допомогло здолати смерть, це та любов, яку ми намагалися дати замученій виродками тварині. Зараз Марк змужнів і не тільки. Кіт виявився дуже вдячним і вихованим. А головне чутливим і люблячим до всього оточуючого. І про це далі в моїй дивовижній історії життя одного кота.

Через рік після цієї події Марк привів додому двох кинутих на призволяще хворих братів-кошенят. Перше він ніс в зубах за холку, а друге йшло поряд, бо мало більше сил. Він їх виховував як батько. Ніколи не підходив до миски першим, доки кошенята не поїдять. Дбав про них, вилизував як мама. А вони в нього шукали молоко. Вся наша родина дивувалася такому батьківському інстинкту кота. Адже це дуже незвична поведінка тварини. Цих котиків ми виходили і віддали в хороші руки добрим людям.

Але на цьому історія не закінчилась. Деякий час потому, коли надворі настали заморозки, він з собою привів маленьку сіамську кішку, яка сильно кашляла і також, очевидно, була покинута якимись нелюдами. Так у нас з'явилася красуня Марта – названа сестричка Марка. Про неї Марк теж дбав як про свою дитину. Ми всі неймовірно тішились з того. Треба було це бачити. Одужавши, Марта теж знайшла собі нових і дуже дбайливих господарів.

Ну і вже за традицією в цьому році Марк привів до двору красиве породисте (висловухе) кошеня, яке було також покинуте замерзати із сильною застудою. Схоже на запалення. Ми їй дали ім'я Ася. Справжня красуня. Зараз трішки її поставимо на ноги і знайдемо їй турботливого господаря.

У підсумок скажу, що навіть тварина, до якої ви проявили співчуття, і яка оповита добром, турботою, любов'ю ніколи цього не забуде. І буде творити добро. І, доречі, може бути гуманнішою за деяких нелюдів, які б'ють беззахисних тварин ногами і викидають на смітник.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вадим Гайович
Вадим Гайович
депутат Черкаської обласної ради
- Advertisement -

У Черкасах відновив роботу велопатруль

Від сьогодні на вулицях Черкас знову з'являться велопатрульні. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської області. Вони продовжать роботу з...

У Будищенській громаді запрацював новий пожежний підрозділ

38-й підрозділ місцевої пожежної охорони запрацював у Будищенській територіальній громаді. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Черкаській...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x