БлогиКоротко про Казбетський ринок

Коротко про Казбетський ринок

-

- Advertisment -

Зовсім недавно в Черкасах виник ще один епіцентр соціальної напруги. І пов’язано це з кінцевою ліквідацією найстарішого в Черкасах ринку на Казбеті. Звістка про це збурила місцевих мешканців, які звикла ще з радянських часів купувати там сільгосппродукцію, не прив’язуючись до Центрального ринку або магазинів.

Як наслідок ініціативною групою торгівців з ринку та мешканців Казбету протягом останнього тижня проведено акції протесту під міськвиконкомом та безпосередньо поруч з ринком (коли було перекрито рух на розі вул. Франка та бул. Шевченка). В цьому контексті важко розібратися чия правда більша – казбетчан чи власників території, де було облаштовано ринок. Торгівці прекрасно знали, що територія приватна та коли-небудь їх все одно звідти попросять.

Тут більше питань до міської влади, яка повинна була передбачити подібний розвиток подій та заздалегідь розуміти, що цей мікрорайон, який простягнувся від вул. Одеської до вул. Гагаріна та від вул. Можайського до вул. Грушевського залишиться без власного ринку. І звісно це викличе обурення людей, які позбавляться торгових місць та можливості купувати свіжу продукцію без магазинних накруток.

У цьому розрізі я б пропонував міському голові Анатолію Бондаренку та його команді максимально виважено та конструктивно підійти до вирішення конфлікту, віднайти земельні резерви в районі Казбету для облаштування якщо не повноцінного ринку, то хоча б сільськогосподарського ярмарку. Це не є надзавданням, бо якщо необхідно для чиїхось бізнес інтересів або з особистісних міркувань то резерви і ресурси відразу знаходяться. Тому я пропоную докласти максимум зусиль та подумати про людей. І з заповзяттям віднайти територію та облаштувати її належним чином.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Руслан Зоря
Руслан Зоря
депутат Черкаської міської ради від "Громадянської позиції"
- Advertisement -

У Черкасах провели аварійно-ямковий ремонт по бульвару Шевченка

У Черкасах завершили роботи з аварійно-ямкового ремонту по бульвару Шевченка. Ремонт тривав на відрізку від вулиці Михайла Грушевського до...

На Черкащині діятимуть графіки погодинних відключень енергії – Табурець

У четвер, 16 травня, на Черкащині діятимуть графіки погодинних відключень електроенергії. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець. Відповідно...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x