БлогиІз спогадів з Революції Гідності

Із спогадів з Революції Гідності

-

- Advertisment -

Наш ранок починався о 8 вечора, адже вночі була найбільша потреба бути присутнім на барикадах. А коли ми з товаришем йшли митися і трішки поспати в мою холодну квартиру, то пряма трансляція з громадського не вимикалася аби за потреби вчасно піднятися по тривозі. З пакетами на ногах, замотаними скотчем з ребрами жорсткості кінцівками, хтось в шоломі, хтось без, із закацюблими брудними руками, тримаючими пластиковий стакан з чаєм… але ми булитакими щасливими. Щасливими від того, що Господь дарував нам другий шанс поборотися за нашу гідність і свободу і не змарнувати досягнення цієї революції, як це вже колись сталося в 2005 році.

– Віталію, ти залишаєшся?
– Так.
– Пообіцяй мені, що без мене не "полізеш" на передок, що будеш мирно протестувати, не кидатися цеглою. Не чіпай коктейлі. Я хочу тебе ще раз побачити живим і здоровим.
– Я тобі обіцяю, друже.
– Добре, я швидко. Годинку посплю, перевдягнуся, перемотаюся, і знову тут…

Сьогодні після насичених двох робочих тижнів я прокинувся і згадав ту шалену тілесну втому, яка була хронічною на Майдані. І, чомусь, вона приносила радість. Бо перебуваючи в стані соматичної лихоманки від морозу, психологічного стресу, від фізичної виснаженості і недоїдання, ми думали і мріяли тільки про одне і казали один одному: "Все в нас тільки починається…"

Світла пам'ять всім Героям, які полягли за ці роки, захищаючи нашу мрію, мрію про "сім'ю вольну, нову". Ми її здійснили, наш дорогий пророче Кобзарю. Нам це вдалося!!!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вадим Гайович
Вадим Гайович
депутат Черкаської обласної ради
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x