Блоги«Інколи краще мовчати?!?», або «30 секунд у ліфті»…

«Інколи краще мовчати?!?», або «30 секунд у ліфті»…

-

- Advertisment -

Ще сьогодні рано-вранці, як тільки-но прокинулася, а це було десь о сьомій, писати я думала зовсім про інше… Однак уже за півтори години – нова тема сама мене знайшла…в ліфті:).
Взагалі-то я живу у приватному будинку, де ані ліфта, ані сходів!.. Тоді як більшість моїх знайомих мешкає в багатоповерхівках. Для мене ранкова «міжповерхова мандрівка» – екзотика, для них – «понеділкова» буденність. Я в ліфті – принаймні останнього разу (тобто сьогодні рано-вранці) – підмугикувала «Two Story Town» Bon Jovi, гортала якийсь глянець, ну і врешт-решт міркувала про тему нового посту на манго-блозі :). Вони – а чим у ліфті займаються вони?.. Мої знайомі та мої незнайомці?..
Серед знайомих я міні-опитування таки провела…І ось, що можу резюмувати:
«Якщо Ви опинилися в ліфті вдвох із коханим(ою) – можна скористатися дарованим на кілька миттєвостей «тет-а-тетом» і… ні, секс – я в жодному разі Вам не пропоную, тільки не в наших «совковських» ліфтах (хоча історії з приватного життя знайомих доводять, що «это» в ліфті «очень даже может быть»), а от пристрасний поцілунок – як у стрічці «Гола правда» – вже зовсім інша річ. Чуттєво, драйвово, в міру екстримально.
«Якщо Ви в ліфті із сусідом… застрягли… хвилин так… на 40, як моя колега Вікторія, – сповна насолодіться моментом, Ви можете нарешті ближче пізнати людину, з якою вітаєтеся щоранку».
«Якщо ви опинилися в ліфті з породіллю, якій наднеобхідна Ваша допомога, як герої серіалу «Інтерни», – прийміть пологи, новонароджена дитинка, як і її мама, будуть Вам безмежно вдячні».
«Якщо Ви в ліфті самі-самотою… ну, тут уже в кого й на що фантазії вистачить… Приміром, головний герой одного з романів Харукі Муракамі полюбляв у ліфті перераховувати грошовий дріб’язок у кишенях… У такий своєрідний спосіб чоловік релаксував. Моя знайома Ліза за 30 секунд перебування в ліфті встигла підготувати своєму коханцю сюрприз у стилі «голлівудського cinema» – сукню спокусниця легким помахом руки змінила на плащ. Однак зазвичай усе тривіальніше – пасажири ліфтів споглядають себе в дзеркало (звісно, якщо воно є), слухають музику, міркують над тим, чи вимкнули вони праску, перебирають подумки заплановане на день…»
«Найцікавішим, на мій погляд, є розклад, коли в ліфті Ви опиняєтеся з незнайомою Вам людиною. Це зірковий час «незручної» мовчанки: 30 секунд вимушеним «співліфтникам» здаються вічністю… Кожен мовчить про своє… Про що мовчиш ти?

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Марина Манго
Марина Манго
журналіст
- Advertisement -

Тальнівська громада втратила на війні захисника

На російсько-український війні загинув Ковалець Володимир Вікторович. Про це повідомляє пресслужба Тальнівської міської тергромади. Чоловік загинув на Донеччині біля населеного...

У Черкасах хочуть списати альтанку «Автобус»: прогнила підлога

Комунальне підприємство «Черкасиводоканал» має намір списати унікальну альтанку «Автобус». Проект рішення Черкаської міської ради розміщено на сайті ЧМР. Унікальну альтанку...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x